Mančester opet pjeva Nemanji: Šta o tome kaže Vidić?

"He comes from Serbia. . . ", opet se ori Old Trafordom.

Fudbal 30.08.2017 | 08:00
Mančester opet pjeva Nemanji: Šta o tome kaže Vidić?
Nemanja Matić stigao je na stadion koji je klicao drugom Nemanji - Vidiću i ostavio sjajan prvi utisak.

Srpski vezista došao je iz Čelsija kao šampion, zauzeo mesto u sredini terena i učinio ceo tim boljim. Za "đavole" je odigrao četiri utakmice i pokazao da će biti ogromno pojačanje ekipe Žozea Murinja.

Kultni "Old Traford" ponovo aplaudira srpskom fudbaleru, o kojem i njegov prethodnik Vidić ima izuzetno lepo mišljenje.

"Pamtim kada je Nemanja stigao na prvo okupljanje reprezentacije. Igrali smo u Pragu protiv Češke 2008. godine", rekao je Nemanja Vidić, nekadašnji kapiten Junajteda.

"Moj prvi utisak o njemu bio je pozitivan. Fin momak, neko koga je dobro imati uz sebe i ko bi bio dobar za svlačionicu. Za razliku od mnogih igrača iz srpske reprezentacije, on nije igrao ni za Crvenu zvezdu ni za Partizan u seniorskom uzrastu", predstavio je "Vida" svog bivšeg saigrača navijačima Junajteda.

Upitan za Matićeve igračke kvalitete, Vidić kaže:

"Ima slične osobine kao Majkl Kerik, koji je bio sjajan igrač za ovaj klub. Majkl sada ima 36 godina, Nemanja je mlađi i ima 29, ali je takođe veoma iskusan. Igrao je u velikim klubovima, uključujući Benfiku i Čelsi, gde je osvajao titule"

"Nije preostalo mnogo igrača na Old Trafordu koji su osvajali titule, tako da je taj šampionski mentalitet veoma važan, jer se to ne može stvoriti samo uspešnim menadžerom. Nemanja je već bio na tom mestu i zna kako je kada pritisak zaista naraste u trci za titulu. On je veoma dobro pojačanje za nas, vrhunski je igrač na svojoj poziciji i iznenađen sam što ga je Antonio Konte pustio. Igrao je većinu utakmica za Čelsi prošle sezone i bio je veoma dobar, tako da nisam očekivao da bude prodat jednom od najvećih rivala. Način na koji je odigrao prve utakmice sugeriše da je igrač za Junajted".

Navijači su mu već zapevali istu pesmu kao i Vidiću - "Nemanja ooo, on dolazi iz Srbije, on će j**no da vas pobije" ("Nemanja ooo, he comes from Serbia, he'll fuckin murder ya").

"Drago mi je što ga je Junajted potpisao. Pre svega zato što mislim da je odličan igrač i izvrsna osoba, ali i zato što je iz Srbije i zato što se zove Nemanja. To su odlični kvaliteti! Čuo sam da mu navijači pevaju istu pesmu kao i meni. Voleo sam tu pesmu, bila je posebna za mene i nadam se da će Nemanji da ide dobro i da će je pevati i njemu. Odlično je dobiti takvo priznanje", nasmejao se Vidić u intervjuu za magazin "United Review".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar