Какав штос тренера Челика!

"Највише радимо на психичком плану. Лијепо миловање, љубљење, грљење… Свашта ту има. Слагао сам играчима да ће плата бити сутра у 10. Нема од тога ништа и знају они то. Смијали су ми се", истакао је Кемал Хафизовић.

Фудбал 29.08.2017 | 09:00
Какав штос тренера Челика!
Зеничани су у мечу шестог кола губили 0:2 од Слободе, а онда стигли до великог бода, који ће им много значити у наставку сезоне.

Тренер Челика Кемал Хафизовић познат је по занимљивим изјавама, а оно што је изјавио након јучерашње утакмице против Слободе (2:2), изазвало је велику пажњу не само у БиХ, него и у региону.

"Ми смо у хаотичном стању. Без припрема, без пара, играмо са повријеђеним играчима. Боримо се, да вам не кажем шта све радимо. Највише радимо на психичком плану. Лијепо миловање, љубљење, грљење… Свашта ту има. Слагао сам играчима да ће плата бити сутра у 10. Нема од тога ништа и знају они то. Смијали су ми се", истакао је Хафизовић.

Познато је да Зеничани кубуре са финансијама. Тешком муком формирали су екипу за наступ у Премијер лиги БиХ којој ће једини циљ у сезони бити опстанак у друштву најбољих.

"Код нас нема свађе, туче, нема штрајка. Својим 'бисерима' доприносим здравој атмосфери", додао је кормилар тима са "Билиног поља", који на све могуће начине покушава да орасположи играче, који су у незавидној ситуацији.

Да све буде још горе, Хафизовић не посједује адекватну лиценцу за вођење екипе у Премијер лиги БиХ, па се у записницима утакмица води као службени представник.

Челик је након шест одиграних кола на претпосљедњем мјесту са свега четири бода.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

29.08.2017 08:01

Подршка овом искреном и поштеном човјеку. Ето ,од сада ћу пратити игре Челика и навијати да остане у Премиер лиги као и да изађе из финансијских проблема.

ОДГОВОРИТЕ