Kakav štos trenera Čelika!

"Najviše radimo na psihičkom planu. Lijepo milovanje, ljubljenje, grljenje… Svašta tu ima. Slagao sam igračima da će plata biti sutra u 10. Nema od toga ništa i znaju oni to. Smijali su mi se", istakao je Kemal Hafizović.

Fudbal 29.08.2017 | 09:00
Kakav štos trenera Čelika!
Zeničani su u meču šestog kola gubili 0:2 od Slobode, a onda stigli do velikog boda, koji će im mnogo značiti u nastavku sezone.

Trener Čelika Kemal Hafizović poznat je po zanimljivim izjavama, a ono što je izjavio nakon jučerašnje utakmice protiv Slobode (2:2), izazvalo je veliku pažnju ne samo u BiH, nego i u regionu.

"Mi smo u haotičnom stanju. Bez priprema, bez para, igramo sa povrijeđenim igračima. Borimo se, da vam ne kažem šta sve radimo. Najviše radimo na psihičkom planu. Lijepo milovanje, ljubljenje, grljenje… Svašta tu ima. Slagao sam igračima da će plata biti sutra u 10. Nema od toga ništa i znaju oni to. Smijali su mi se", istakao je Hafizović.

Poznato je da Zeničani kubure sa finansijama. Teškom mukom formirali su ekipu za nastup u Premijer ligi BiH kojoj će jedini cilj u sezoni biti opstanak u društvu najboljih.

"Kod nas nema svađe, tuče, nema štrajka. Svojim 'biserima' doprinosim zdravoj atmosferi", dodao je kormilar tima sa "Bilinog polja", koji na sve moguće načine pokušava da oraspoloži igrače, koji su u nezavidnoj situaciji.

Da sve bude još gore, Hafizović ne posjeduje adekvatnu licencu za vođenje ekipe u Premijer ligi BiH, pa se u zapisnicima utakmica vodi kao službeni predstavnik.

Čelik je nakon šest odigranih kola na pretposljednjem mjestu sa svega četiri boda.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Poslednji kineski car

29.08.2017 08:01

Podrška ovom iskrenom i poštenom čovjeku. Eto ,od sada ću pratiti igre Čelika i navijati da ostane u Premier ligi kao i da izađe iz finansijskih problema.

ODGOVORITE