Дачић запјевао и у Грчкој

Шеф дипломатије поново показао свој певачки таленат!

Србија 28.08.2017 | 11:25
Дачић запјевао и у Грчкој
Ко би реко чуда да се десе...

Ивица Дачић, шеф дипломатије и лидер СПС-а, јуче је у Грчкој поново запевао чувену "Миљацку", али се на томе није задржао. Наиме, он је одржао мини концерт, а на његовом репортоару нашле су се и песме: "Несаница", "Липе цвату"...

Дачић није пропустио прилику да у дуету отпева песму "Ко на грани јабука" коју у оригиналу изводе Цеца и Жељко Шашић.

Лидеру СПС-а су из публике подршку пружали лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма и министар енергетике и рударства Александар Антић који нису пропустили прилику да и заиграју.

Све у свему министар спољних послова био је права звезда вечери, али се већ данас због обавеза вратио у Београд.

Подсећања ради, група од 350 учитеља Јагодине отпутовала је, у организацији Скупштине града, у грчко летовалиште Паралију, где ће боравити до 31. августа.

Са њима је и политичко привредна делегација, са предедником Скупштине града на челу Драганом Марковићем - Палмом.

Реч је о учитељима који ове школске године преузимају прве разреде основних школа и разредним старешинама а чији боравак у Грчкој финансирају донатори и пријатељи Јагодине, објаснио је Марковић.

Просветари у овом делу Грчке посетити неколико просветних установа и упознати се са наставним плановима и програмима који се спороводе у основном школству ове државе а идентичан је плановима и програмима образовног система Европске уније.

Политичко привредна делегација имаће сусрете са својим колегама.

У оквиру ове посете, у Паралији ће бити затворена Канцеларија Јединствене Србије (ЈС), чији је лидер Марковић, а која већ трећу годину ради у овом туристичком месту преко лета и помаже нашим туристима у овом делу Грчке.



(Ало)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Лола

28.08.2017 09:51

Што не пјева стално а Халид Бешлић не заузме његово мјесто видили би даби нам било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајо

28.08.2017 13:32

Комедија ови српски политицари!

Name

БЛ комуниста

28.08.2017 10:09

Па нас Србе стварно воде идиоти. Онај пјева по Мањачи, а овај по Грчкој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Певаљка

28.08.2017 10:12

Која птица пуно пјева и у гнијездо се усере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

28.08.2017 12:13

Боље да пјева него да прича и шири мржњу медју народима као што то појединци раде. Само удри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеко

28.08.2017 13:12

Спрема се аудиција хоце цовек да се и други увјере да зна да пјева осим сто зна да пуси кубу..Мисли да је родјен за све.Дал би отпевао једну и на Косову и Метохији гдје су вецински Албанци

ОДГОВОРИТЕ
Name

202

28.08.2017 15:03

ГОСПОДИНЕ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ СРБИЈЕ! ДИПЛОМТИЈА ЈЕ СПЕЦИФИЦНА И ДОБРО ЈЕ СТО ДАЦИЦ УЗМЕ ПОНЕКАДА МИКРОФОН АЛИ ОВО ВИСЕ НИЈЕ ДИПЛОМАТИЈА ВЕЦ КИЧ.АКО ВАМ ДКП ЦИНИ ЕСТРАДА СВАКА ЦАСТ МОЗДА ТО ТАКИ И ИДЕ.АКО ЈЕ ЕСТТАДА И СТАЕТЕ ДКП , АНГАЗУЈТЕ И ЗМАЈА ОД СИПОВА , ЈЕР ИЛИЈА ГРАХОВАЦ,, ЗМАЈ,, ЗНА СЕ МНОГО ДОБРО ДИПЛОМАТСКИ ПОНАДАСАТИ.СВАК ИМА СБОЈЕ ПРАВО И МИСЉЕЊЕ АЛИ ОВАКВО ПОНАСАЊЕ МИНИСТРА СПОЉНИХ ПОСЛОВА ЈЕ СРАМОТА.КАКВО ПОВЈЕРЕЊЕ МИ ИМАМО У ДИПЛОМАТИЈУ СРБИЈЕ,ЛУДИЛО И КИЧ

Name

Сведска

28.08.2017 18:27

Бозе сацувај ових српских политицара,у Сведској кад би неки политицар запјевао овако јавно као овај Дациц слободно би могао да казе политици збогом заувијек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

203

28.08.2017 21:40

ПРАТИМ СВИ ЦУТЕ.СРАМОТА.ДОДИК ПОЛУДИ ПЈЕВАЈУЦИ А СУЗА СУЗУ ГОНИ КАДА ВИДИТЕ РОДИТЕЉИ НЕ МОГУ СПРЕМИТИ ДЈЕЦУ У СКОЛУ.ГОСПИДИНЕ ДАЦИЦУ УЗМИТЕ ЗА ПИМОЦНИКА ХАЛИДА БЕСЛИЦА(СТО СЕ ТИЦЕ ХАЛИДА СВАКА ЦАСТ ЦОВЈЕКУ,ПЈЕВАЦУ И ИЗУЗЕТНОМ ГРАДЕВИНАРЦУ),АЛИ ДАЦИЦУ ДОСТА ГЛУПОСТИ.НИКО ВИСЕ У СВИЈЕТУ НЕ ПОЗНАЈЕ ДИПЛОМАТИЈУ ВЕЦ СЕ ТО ЗОВЕ ПЕВАЊЕ. САДА ЦЕ МИНИСТАР ДАЦИЦ ДИЦЕКАТИ ДА ПЉУЈУ НА 100€ И ЛИЈЕПЕ МУ НА ЦЕЛО САМО ДА ГА ПОНИЗЕ И ЊЕГА И СРВИЈУ.ГОСПОДИНЕ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ ВУЦИЦУ БОЉЕ ДА СЕ ВИ ПОЗАБАВИТЕ ПОНАСАЊЕМ ДАЦИЦА НЕГИ ЗОРАН ЗИВКОВИЦ И СТИПЕ МЕСИЦ.БАС ОВЕ ЛУДОСТИ ИДУ ИМ У ПРИЛОГ.НИЈЕ СВАКИ ДАН БАЈРАМ.

Name

Г

29.08.2017 00:11

ЕТО ДАЦИЦА НА ТКМИЦЕЊЕ У ПИНКОВЕ ЗВЈЗДЕ.