Dačić zapjevao i u Grčkoj

Šef diplomatije ponovo pokazao svoj pevački talenat!

Srbija 28.08.2017 | 11:25
Dačić zapjevao i u Grčkoj
Ko bi reko čuda da se dese...

Ivica Dačić, šef diplomatije i lider SPS-a, juče je u Grčkoj ponovo zapevao čuvenu "Miljacku", ali se na tome nije zadržao. Naime, on je održao mini koncert, a na njegovom reportoaru našle su se i pesme: "Nesanica", "Lipe cvatu"...

Dačić nije propustio priliku da u duetu otpeva pesmu "Ko na grani jabuka" koju u originalu izvode Ceca i Željko Šašić.

Lideru SPS-a su iz publike podršku pružali lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić koji nisu propustili priliku da i zaigraju.

Sve u svemu ministar spoljnih poslova bio je prava zvezda večeri, ali se već danas zbog obaveza vratio u Beograd.

Podsećanja radi, grupa od 350 učitelja Jagodine otputovala je, u organizaciji Skupštine grada, u grčko letovalište Paraliju, gde će boraviti do 31. avgusta.

Sa njima je i političko privredna delegacija, sa predednikom Skupštine grada na čelu Draganom Markovićem - Palmom.

Reč je o učiteljima koji ove školske godine preuzimaju prve razrede osnovnih škola i razrednim starešinama a čiji boravak u Grčkoj finansiraju donatori i prijatelji Jagodine, objasnio je Marković.

Prosvetari u ovom delu Grčke posetiti nekoliko prosvetnih ustanova i upoznati se sa nastavnim planovima i programima koji se sporovode u osnovnom školstvu ove države a identičan je planovima i programima obrazovnog sistema Evropske unije.

Političko privredna delegacija imaće susrete sa svojim kolegama.

U okviru ove posete, u Paraliji će biti zatvorena Kancelarija Jedinstvene Srbije (JS), čiji je lider Marković, a koja već treću godinu radi u ovom turističkom mestu preko leta i pomaže našim turistima u ovom delu Grčke.



(Alo)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Lola

28.08.2017 09:51

Što ne pjeva stalno a Halid Bešlić ne zauzme njegovo mjesto vidili bi dabi nam bilo bolje.

ODGOVORITE
Name

Bajo

28.08.2017 13:32

Komedija ovi srpski politicari!

Name

BL komunista

28.08.2017 10:09

Pa nas Srbe stvarno vode idioti. Onaj pjeva po Manjači, a ovaj po Grčkoj.

ODGOVORITE
Name

Pevaljka

28.08.2017 10:12

Koja ptica puno pjeva i u gnijezdo se usere.

ODGOVORITE
Name

Xxx

28.08.2017 12:13

Bolje da pjeva nego da priča i širi mržnju medju narodima kao što to pojedinci rade. Samo udri.

ODGOVORITE
Name

Zeko

28.08.2017 13:12

Sprema se audicija hoce covek da se i drugi uvjere da zna da pjeva osim sto zna da pusi kubu..Misli da je rodjen za sve.Dal bi otpevao jednu i na Kosovu i Metohiji gdje su vecinski Albanci

ODGOVORITE
Name

202

28.08.2017 15:03

GOSPODINE PREDSJEDNICE SRBIJE! DIPLOMTIJA JE SPECIFICNA I DOBRO JE STO DACIC UZME PONEKADA MIKROFON ALI OVO VISE NIJE DIPLOMATIJA VEC KIČ.AKO VAM DKP CINI ESTRADA SVAKA CAST MOZDA TO TAKI I IDE.AKO JE ESTTADA I STAETE DKP , ANGAZUJTE I ZMAJA OD SIPOVA , JER ILIJA GRAHOVAC,, ZMAJ,, ZNA SE MNOGO DOBRO DIPLOMATSKI PONADASATI.SVAK IMA SBOJE PRAVO I MISLJENJE ALI OVAKVO PONASANJE MINISTRA SPOLJNIH POSLOVA JE SRAMOTA.KAKVO POVJERENJE MI IMAMO U DIPLOMATIJU SRBIJE,LUDILO I KIČ

Name

Svedska

28.08.2017 18:27

Boze sacuvaj ovih srpskih politicara,u Svedskoj kad bi neki politicar zapjevao ovako javno kao ovaj Dacic slobodno bi mogao da kaze politici zbogom zauvijek.

ODGOVORITE
Name

203

28.08.2017 21:40

PRATIM SVI CUTE.SRAMOTA.DODIK POLUDI PJEVAJUCI A SUZA SUZU GONI KADA VIDITE RODITELJI NE MOGU SPREMITI DJECU U SKOLU.GOSPIDINE DACICU UZMITE ZA PIMOCNIKA HALIDA BESLICA(STO SE TICE HALIDA SVAKA CAST COVJEKU,PJEVACU I IZUZETNOM GRADEVINARCU),ALI DACICU DOSTA GLUPOSTI.NIKO VISE U SVIJETU NE POZNAJE DIPLOMATIJU VEC SE TO ZOVE PEVANJE. SADA CE MINISTAR DACIC DICEKATI DA PLJUJU NA 100€ I LIJEPE MU NA CELO SAMO DA GA PONIZE I NJEGA I SRVIJU.GOSPODINE PREDSJEDNICE VUCICU BOLJE DA SE VI POZABAVITE PONASANJEM DACICA NEGI ZORAN ZIVKOVIC I STIPE MESIC.BAS OVE LUDOSTI IDU IM U PRILOG.NIJE SVAKI DAN BAJRAM.

Name

G

29.08.2017 00:11

ETO DACICA NA TKMICENJE U PINKOVE ZVJZDE.