Игор подржао гимназијалце

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић изјавио је да је Бањалука почаствована позивом градоначелника Москве да учествује на Олимпијади метропола, гдје ће је представљати ученици бањалучке Гимназије.

Република Српска 28.08.2017 | 11:03
Игор подржао гимназијалце
Радојичић је рекао да ће се бањалучка омладина у Москви наћи у друштву вршњака из Берлина, Пекинга, Њу Делхија, Београда и других свјетских пријестоница, саопштено је из Градске управе.

Он је нагласио да је град суорганизатор и суфинансијер одласка ученика у Москву.

"Желим нашим момцима и дјевојкама успјех на Олимпијади, али и да на достојанствен начин представе наш град, Гимназију и Републику Српску", поручио је Радојичић на пријему организованом за ученике бањалучке Гимназије.

Директор Гимназије Зоран Пејашиновић рекао је да је ово порука ученицима да је неко, ако су вриједни, уче, воле школу и знање, то препознао и подржао, као што је случај са Градском управом.

"Ово путовање у Москву ће, осим радног дијела програма, имати и веома занимљиве туристичке садржаје, што свакако није занемариво, јер је ово јединствена прилика за све да видимо Москву", рекао је Пејашиновић.

Ученик трећег разреда Гимназије Филип Бештић, који ће се такмичити на Олимпијади у области хемије, вјерује да ће ученици остварити добре резултате јер су учинили све да се што боље припреме.

На Олимпијади метропола учествоваће осам ученика из Бањалуке који ће се такмичити у области математике, физике, информатике и хемије.

Олимпијада метропола биће одржана од 4. до 9. септембра.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Г

28.08.2017 10:58

ПОЦЕО ПУТИН И РАДОИЦИЦА ДА ЗОВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

28.08.2017 11:47

Јуче је подржао Рудоњу и јагњетину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖУЋО

28.08.2017 13:28

ЛИЈЕПО ЈЕ ТО АЛИ Б.ЛУКА ЈЕ ДАЛЕКО ОД МЕТРОПОЛЕ. ОБИЧНА КАСАБА А ИГОР ОД ЊЕ ПРАВИ ЈОШ ВЕЋУ СЕЛЕНДРУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

цурла

28.08.2017 21:34

Е мој зуцо оцигледно ниси родјен у овом граду, остани у том селу гдје јеси!

Name

Драган

28.08.2017 14:46

Закрпи рупе по путевима Бањалуке Игорееее! Болница нема лијекова и материјала! Топлана дубиоза?!?!? Мани се тог фасадног политиканства...

ОДГОВОРИТЕ