Igor podržao gimnazijalce

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da je Banjaluka počastvovana pozivom gradonačelnika Moskve da učestvuje na Olimpijadi metropola, gdje će je predstavljati učenici banjalučke Gimnazije.

Republika Srpska 28.08.2017 | 11:03
Igor podržao gimnazijalce
Radojičić je rekao da će se banjalučka omladina u Moskvi naći u društvu vršnjaka iz Berlina, Pekinga, NJu Delhija, Beograda i drugih svjetskih prijestonica, saopšteno je iz Gradske uprave.

On je naglasio da je grad suorganizator i sufinansijer odlaska učenika u Moskvu.

"Želim našim momcima i djevojkama uspjeh na Olimpijadi, ali i da na dostojanstven način predstave naš grad, Gimnaziju i Republiku Srpsku", poručio je Radojičić na prijemu organizovanom za učenike banjalučke Gimnazije.

Direktor Gimnazije Zoran Pejašinović rekao je da je ovo poruka učenicima da je neko, ako su vrijedni, uče, vole školu i znanje, to prepoznao i podržao, kao što je slučaj sa Gradskom upravom.

"Ovo putovanje u Moskvu će, osim radnog dijela programa, imati i veoma zanimljive turističke sadržaje, što svakako nije zanemarivo, jer je ovo jedinstvena prilika za sve da vidimo Moskvu", rekao je Pejašinović.

Učenik trećeg razreda Gimnazije Filip Beštić, koji će se takmičiti na Olimpijadi u oblasti hemije, vjeruje da će učenici ostvariti dobre rezultate jer su učinili sve da se što bolje pripreme.

Na Olimpijadi metropola učestvovaće osam učenika iz Banjaluke koji će se takmičiti u oblasti matematike, fizike, informatike i hemije.

Olimpijada metropola biće održana od 4. do 9. septembra.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

G

28.08.2017 10:58

POCEO PUTIN I RADOICICA DA ZOVE.

ODGOVORITE
Name

Hm

28.08.2017 11:47

Juče je podržao Rudonju i jagnjetinu.

ODGOVORITE
Name

ŽUĆO

28.08.2017 13:28

LIJEPO JE TO ALI B.LUKA JE DALEKO OD METROPOLE. OBIČNA KASABA A IGOR OD NJE PRAVI JOŠ VEĆU SELENDRU

ODGOVORITE
Name

curla

28.08.2017 21:34

E moj zuco ocigledno nisi rodjen u ovom gradu, ostani u tom selu gdje jesi!

Name

Dragan

28.08.2017 14:46

Zakrpi rupe po putevima Banjaluke Igoreeee! Bolnica nema lijekova i materijala! Toplana dubioza?!?!? Mani se tog fasadnog politikanstva...

ODGOVORITE