Да ли је амерички предсједник луд!?

Група психијатара упозорила је Конгрес на то, како сматрају, да Доналд Трамп као предсједник представља "очиту и јасну опасност" по свијет.

Свијет 28.08.2017 | 08:31
Да ли је амерички предсједник луд!?
Међу њима нашла се и др. Бандy Лее с Yалеа, која се наводно истовремено консултује с Демократском странком у Конгресу око организације стручног панела о савјетима у вези с предсједниковим менталним здрављем.

Она је за УСА Тодаy казала да је забринута око "нивоа опасности" Трампа. Група у писму конгресменима наводи:

"Више није потребно бити нити психијатар за препознати узбуњујуће обрасце понашања импулсивног, безобзирног и нарцистичког понашања, неовисно о дијагнози, које у случају предсједника Трампа пријете свијету. Сматрамо да смо управо сад у јасној опасности, посебно због стања са Сјеверном Корејом и предсједниковим овлаштењима над америчким нуклеарним наоружањем."

Писмо је у Конгрес упућено након што су демократи предложили оснивање међустраначку комисију од 11 чланова чија би одговорност била праћење менталног и физичког здравља предсједника САД-а. Прва је с тим приједлогом иступила конгресменка из Марyланда Јамие Раскин.

Њу је подржало нешто више од 20-ак колега који се слажу с њом да би убудуће сваког америчког предсједника или предсједницу требало пратити како би се видјело је ли способан или способна за своју функцију.

Расправа о приједлогу посебно је ојачала након што је Трамп недавно изашао у јавност са својим скандалозним освртањем на насиље које су на протесту у Цхарлоттесвиллеу у Виргинији изазвали екстремни десничари. Накнадно је кориговао своје прве у изјаве у смјеру да он ипак осуђује расисте, а да су га заправо медији криво пренијели. Раније је пред својим поштоваоцима у Пхоениxу у Аризони још једном прозвао "проклете и нечасне" новинаре.

(Агенције)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Студент

28.08.2017 06:40

Шта тек ми да кажемо за нашег??? Наш има дијагнозу па га још луђи бирају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.

28.08.2017 07:07

Мора до доктора ,као и Додик ,и онда мозе да ради ста му дуса зели.

Name

Ама

28.08.2017 06:42

Одмах Трампа послати да крампа, а не да дрзаву води и да народ проблем згоди...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

28.08.2017 06:48

А СТА СМО МИ БОГУ СКРИВИЛИ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

28.08.2017 06:59

Има ли какво теżе питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

28.08.2017 07:08

Скоро сви председници су болесни од заразне болести која се зове моц И власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

28.08.2017 07:12

Битно да је Хилари нормална - заста постоје видео, а богами и аудио докази!?! ха ха ха ха ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трге

28.08.2017 10:44

Ха ха ха, ако би се она опет кандидовала, онда це та комисија имати ста да ради. Не могу се демократи помирити са губитком одредјених послова, прљавих наравно. Оно зло од зене је нарцисоидно, а не Трумп, за њега се мозе реци да није угладјених манира, али Амери су каубојска нација, нису ли.

Name

КОНДОР

28.08.2017 13:41

ТРГЕ, РАЗУМАН КОМЕНТАР. ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА ПРОТИВ ТРАМПА КОРИСТИ МЕТОДЕ КОЈЕ СУ НЕНОРМАЛНЕ. НИЈЕ НЕНОРМАЛАН ОН, ВЕЦ ЈЕ НЕНОРМАЛНО ОНО СТО СЕ РАДИ. ПРЕТХОДНА ВЛАСТ ДЕМОКРАТА ЈЕ ДЕФОРМИСАЛА АМЕРИКУ. СТО ЈЕ НАЈГОРЕ, ОВАКО ЦЕ БИТИ И У РС УКОЛИКО ДОДЈЕ ДО ПРОМЈЕНЕ ВЛАСТИ.

Name

100%

28.08.2017 11:24

А који Предсједник или било који Политићар је нормалааан???Ко?? Јер када се мало погледа Ако желите Професионалном Возачу који скоро иде у ПЕНЗИЈУ МИРОВИНУ траже ЦОД-95,јер не може возит због тога иако је 20-30год. за Воланом а Психопата политичар одведе цијели Народ у Провалију и ником ништа,Опљачка Нацију,понизи Свијет одведе Народ у РАТ,Све све нај нај горе и ником ништа. Дакле Свијет је ГЕНРАЛНО у колективном психијатријском Лудилууууу.

ОДГОВОРИТЕ