Ђукић: Нико није ризиковао, екипа је била мртва!

Мирослав Ђукић рекао је после меча за "Арену спорт" да нико није хтео много да ризикује у дербију, док је на конференцији нагласио тежак распоред.

Фудбал 27.08.2017 | 23:30
Ђукић: Нико није ризиковао, екипа је била мртва!
Црвена звезда и Партизан одиграли су без голова, али је на терену виђен солидан фудбал.

"Екипа је дала све од себе, био је ово тежак меч, играли смо уморни, а и терен је био лош. Нико није хтео много да ризикуј", рекао је Ђукић, а потом и додао.

"Заслужени реми, није било лепоте, али је ово дерби. Стојковић је голман који нам даје сигурност, зна кад треба да направи паузу и све остало", додао је он. 

На конференцији за штампу, Мирослав Ђукић је рекао да је подела бодова била најправилнија. 

"Било је заочекивати да се види овака тврда утакмица, такође терен је био у нешто лошијем стању... Обе екипе су хтеле да иду на мини паузу без ризика, тако да је подела бодова најправлинија", рекао је Ђукић. 

На питање како ће се екипе адаптирати на ритам, четвртак-недеља, Ђукић је рекао да ће се екипа временом адаптирати. 

"Мислим да ћемо адаптирати на играње четвртак-недеља, потрошили смо се доста и ицрпели, а највише емотивно после великог успеха пласмнаном у ЛЕ. Екипа је била мртва на тренингу, али смо ипак смогли снаге и одрадили смо ово мушки. Нисмо имали свежине, али не замерам им. Дошли смо после великих победа", казао је Ђукић. 

На констатацију за Владимира Стојковића, тренер Партизана је рекао да су га зато и довели, док је за Ђурђевића напоменуо да нема информација око његовог трансфера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар