Đukić: Niko nije rizikovao, ekipa je bila mrtva!

Miroslav Đukić rekao je posle meča za "Arenu sport" da niko nije hteo mnogo da rizikuje u derbiju, dok je na konferenciji naglasio težak raspored.

Fudbal 27.08.2017 | 23:30
Đukić: Niko nije rizikovao, ekipa je bila mrtva!
Crvena zvezda i Partizan odigrali su bez golova, ali je na terenu viđen solidan fudbal.

"Ekipa je dala sve od sebe, bio je ovo težak meč, igrali smo umorni, a i teren je bio loš. Niko nije hteo mnogo da rizikuj", rekao je Đukić, a potom i dodao.

"Zasluženi remi, nije bilo lepote, ali je ovo derbi. Stojković je golman koji nam daje sigurnost, zna kad treba da napravi pauzu i sve ostalo", dodao je on. 

Na konferenciji za štampu, Miroslav Đukić je rekao da je podela bodova bila najpravilnija. 

"Bilo je zaočekivati da se vidi ovaka tvrda utakmica, takođe teren je bio u nešto lošijem stanju... Obe ekipe su htele da idu na mini pauzu bez rizika, tako da je podela bodova najpravlinija", rekao je Đukić. 

Na pitanje kako će se ekipe adaptirati na ritam, četvrtak-nedelja, Đukić je rekao da će se ekipa vremenom adaptirati. 

"Mislim da ćemo adaptirati na igranje četvrtak-nedelja, potrošili smo se dosta i icrpeli, a najviše emotivno posle velikog uspeha plasmnanom u LE. Ekipa je bila mrtva na treningu, ali smo ipak smogli snage i odradili smo ovo muški. Nismo imali svežine, ali ne zameram im. Došli smo posle velikih pobeda", kazao je Đukić. 

Na konstataciju za Vladimira Stojkovića, trener Partizana je rekao da su ga zato i doveli, dok je za Đurđevića napomenuo da nema informacija oko njegovog transfera.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar