РУС: Има овога и у Русији и то на штету ЦСКА-а!

Десило се и у Русији - гол пошто је лопта изашла у аут, шок за ЦСКА! Екипа Ахмата из Грозног славила у Москви са 1:0.  Какав опроштај Смолова од Краснодара! Зенит одиграо без голова против Ростова.

Фудбал 28.08.2017 | 08:15
РУС: Има овога и у Русији и то на штету ЦСКА-а!
Московски ЦСКА грми на судије, а Ахмат из Грозног носи бодове из престонице. Гости су победили са 1:0 у мечу осмог кола руске Премијер лиге.

Једини гол на утакмици дао је Заур Садајев у последњем минуту првог полувремену. Ипак, поготку је претходила грешка судија које су превиделе да је лопта целим обимом прешла гол аут линију код центаршута Митришева, а одмах након тога Садајев је затресао мрежу. Ситуација која умногоме подсећа на погодак  153. вечити дерби у Србији прошле сезоне.

Московљани нису успели да се опораве после тог гола, иако су у другом полувремену кренули у тоталну офанзиву. 

Иначе, ово је трофејном московском клубу био први пораз после пет утакмица у свим такмичењима, док је Ахмат уписао први тријумф после четири везана неуспеха у Премијер лигу.



Касно пали Краснодар. После елиминације од Црвене звезде у Лиги Европе, екипа Игора Шалимова победила је код куће Динамо из Москве са 2:0 у осмом колу Премијер лиге и макар делимично покушали да залечи поменуту рану.

А двоструки стрелац за Краснодар био је Фјодор Смолов који се на тај начин вероватно опростио од тог клуба. Требало би ускоро да пређе у редове Зенита из Санкт Петербурга.

Први погодак Смолов је дао у 27. минуту и то из лепо изведеног слободног ударца. Добру партију сјајни нападач Краснодара заокружио је другим поготком у 60. минуту.

То је екипи Краснодара била трећа првенствена победа на домаћем терену ове сезоне.

Водећи тим лиге Зенит кикснуо је на свом терену пошто је одиграо без голова са Ростовом. Гости су чак били опаснији, али нису имали среће да направе велико изненађење.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА РУСИЈЕ - 8. КОЛО

Петак:
Анжи - Уфа 1:0 (1:0)
/Ласкано 18/

Субота:

Арсенал Тула - Амкар Перм 0:1 (0:1)
/Рјазанцев 21/

Рубин Казањ - Тосно 1:0 (1:0)
/Кануњиков 19/

Локомотива Москва - Урал 2:1 (1:1)
/Фарфан 21, Миранчук 56 - Гиљерме 32/

Недеља

Ска Харабовск - Спартак 0:0
ЦСКА Москва - Ахмат Грозни 0:1 (0:1)
/Садајев 45/

Зенит - Ростов 0:0

Краснодар - Динамо Москва 2:0 (0:0)
/Смолов 27, 60/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар