RUS: Ima ovoga i u Rusiji i to na štetu CSKA-a!

Desilo se i u Rusiji - gol pošto je lopta izašla u aut, šok za CSKA! Ekipa Ahmata iz Groznog slavila u Moskvi sa 1:0.  Kakav oproštaj Smolova od Krasnodara! Zenit odigrao bez golova protiv Rostova.

Fudbal 28.08.2017 | 08:15
RUS: Ima ovoga i u Rusiji i to na štetu CSKA-a!
Moskovski CSKA grmi na sudije, a Ahmat iz Groznog nosi bodove iz prestonice. Gosti su pobedili sa 1:0 u meču osmog kola ruske Premijer lige.

Jedini gol na utakmici dao je Zaur Sadajev u poslednjem minutu prvog poluvremenu. Ipak, pogotku je prethodila greška sudija koje su previdele da je lopta celim obimom prešla gol aut liniju kod centaršuta Mitriševa, a odmah nakon toga Sadajev je zatresao mrežu. Situacija koja umnogome podseća na pogodak  153. večiti derbi u Srbiji prošle sezone.

Moskovljani nisu uspeli da se oporave posle tog gola, iako su u drugom poluvremenu krenuli u totalnu ofanzivu. 

Inače, ovo je trofejnom moskovskom klubu bio prvi poraz posle pet utakmica u svim takmičenjima, dok je Ahmat upisao prvi trijumf posle četiri vezana neuspeha u Premijer ligu.



Kasno pali Krasnodar. Posle eliminacije od Crvene zvezde u Ligi Evrope, ekipa Igora Šalimova pobedila je kod kuće Dinamo iz Moskve sa 2:0 u osmom kolu Premijer lige i makar delimično pokušali da zaleči pomenutu ranu.

A dvostruki strelac za Krasnodar bio je Fjodor Smolov koji se na taj način verovatno oprostio od tog kluba. Trebalo bi uskoro da pređe u redove Zenita iz Sankt Peterburga.

Prvi pogodak Smolov je dao u 27. minutu i to iz lepo izvedenog slobodnog udarca. Dobru partiju sjajni napadač Krasnodara zaokružio je drugim pogotkom u 60. minutu.

To je ekipi Krasnodara bila treća prvenstvena pobeda na domaćem terenu ove sezone.

Vodeći tim lige Zenit kiksnuo je na svom terenu pošto je odigrao bez golova sa Rostovom. Gosti su čak bili opasniji, ali nisu imali sreće da naprave veliko iznenađenje.

PREMIJER LIGA RUSIJE - 8. KOLO

Petak:
Anži - Ufa 1:0 (1:0)
/Laskano 18/

Subota:

Arsenal Tula - Amkar Perm 0:1 (0:1)
/Rjazancev 21/

Rubin Kazanj - Tosno 1:0 (1:0)
/Kanunjikov 19/

Lokomotiva Moskva - Ural 2:1 (1:1)
/Farfan 21, Mirančuk 56 - Giljerme 32/

Nedelja

Ska Harabovsk - Spartak 0:0
CSKA Moskva - Ahmat Grozni 0:1 (0:1)
/Sadajev 45/

Zenit - Rostov 0:0

Krasnodar - Dinamo Moskva 2:0 (0:0)
/Smolov 27, 60/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar