Стевандићу, идите Ви у Њемачку

Неформално удружење незапослених доктора медицине упутило је отворено писмо потпредсједнику Народне скупштине Републике Српске Ненаду Стевандићу са поруком: Идите Ви у Њемачку!

Република Српска 27.08.2017 | 19:34
Стевандићу, идите Ви у Њемачку
Из Удружења поручују да ће од Амбасаде Њемачке колективно затражити азил у случају даљег занемаривања њиховог политичког проблема или изостанка политичке воље.

"Не искључујемо ни радикалне видове борбе за право на опстанак, право на живот у родној земљи."

Отворено писмо преносимо у цјелини:

Поштовани колега Стевандићу,

С великим изненађењем и невјерицом смо примили Вашу изјаву да су и „млади криви зато што одлазе из Републике Српске, умјесто да понуде рјешења“.

Због тога желимо да се обратимо јавности и одбацимо као нетачну, надамо се не и злонамјерну, такву тврдњу.

Као прво, чему институције и безобразно добро плаћени политичари у овој земљи ако ће грађани нудити рјешења? Нас не интересује на који начин ћете пронаћи рјешења. Онај ко није способан да нађе рјешења, нека одступи и препусти онима који то могу. Све земље у окружењу, па и Србија и ФБиХ проналазе рјешења за овај проблем, само Републике Српска не.

Друго, изненађени смо Вашом констатацијом, јер смо у директним разговорима с Вама, али и министром здравља и представницима клубова посланика свих парламентарних странака изнијели проблем, али и понудили рјешења. Све је била слатка прича, Ви и колеге пуни разумијевања за наш статус, али је све стало на томе. Након свега остаје горак утисак да сте нас злоупотребили за личну политичку промоцију и врбовање честитих људи из наших редова у Вашу политичку партију.

Иако смо слали бројне дописе у кабинет Предсједника Републике Српске, никад нисмо добили ниједан одговор. Госпођа премијерка је пред новинарима изјавила да је питање дана када ће примити нашу делегацију, али прошли су мјесеци, скоро година, што нам је јасна порука да најодговорније у Српској и не интересујемо.

Према нашем размишљању, најбоље рјешење би било да све оне политичаре које двадесет и нешто година гледамо на политичкој сцени Републике Српске пошаљемо у Њемачку, а да млади људи остану у овој земљи, иако смо свјесни да је то утопија. Спремни смо ми да Вам предлажемо сваки дан нова рјешења за останак најобразованијих младих људи у овој земљи. Рјешења је много, али да ли има и воље да се интерес друштва у цјелини стави испред интереса појединаца и паркотратског система?

Знамо ми да новца нема довољно ни да се исплате ни она мизерна примања колегама који су запослени, да се противзаконито исплаћују плате без доприноса, па предлажемо праведнију прерасподјелу скромних средстава којима Српска располаже. Знамо да су болнице и домови здравља „затрпани“ немедицинским кадром, па нудимо рјешење да им политичке партије уплаћују плате и доприносе, јер они су партијама које их запослише драгоцјени, а здравству од мале користи. За свака два немедицинара да се запосли по један доктор медицине.

Предлажемо и да се смањи број (никоме потребних) запослених у државним институцијама, фондовима и општинским администрацијама, а да се тако уштеђеним новцем плате грађанима веома потребни здравствени радници. Предлажемо да се укину двострука примања политичарима запосленим у јавним институцијама и новац преусмјери у здравство.

Да се умјесто спортских аудија министрима купи завојни материјал и основна средства за рад болницама. Ослободите Електопривреду Републике Српске, Шуме Српске и Поште Српске оних који су вашим странкама доносили 100+ гласова у замјену за посао, збрините их у странкама, а добит тих високопрофитабилних предузећа усмјерите у здравство. Рјешење је и да министар укине мораториј на запошљавање доктора медицине. Можда је једно од рјешења и да ФЗО пребацимо на трезор.

Имате сада позицију у Народној скупштини Републике Српске и у УКЦ-у, па је питање само воље и храбрости да то учините. Имате битан утицај и на Фонд здравственог осигурања, па Вас молимо да зауставите пројекат куповине информационог система за 23,2 милиона КМ, да се за ту намјену издвоји 4-5 милиона КМ, а с преосталих 18 милиона марака можете запослити све незапослене докторе и плаћати им бруто плате чак пет година. Или нам јасно и гласно реците да је интерес групице оних који се „уграђују“ у милионске послове испред интереса грађана, јер је исти пројекат Министарство здравља Србије платило 3 милиона евра, према ријечима министра Лончара.

Један хеликоптер који Српска ових дана набавља за потребе превоза политичара, па и пацијената, вриједи више него плате свих незапослених доктора медицине у двогодишњем периоду. Није нам јасно ни како Српска има 100 милиона евра за реконструкцију Универзитетско-клинучког ентра Републике Српске, а нема 2 милиона евра да запосли младе докторе и спријечи њихов одлазак у Њемачку, чиме нам се шаље порука да је бетон много вриједнији од најважнијег ресурса - човјека.

Из наведеног је јасно да новца има, само смо ми „задња рупа на свирали“, па се тако ћутањем посматра трагична чињеница да одлазе готови производи – доктори опште медицине и специјалисти, а да већина колега учи њемачки језик.

Прећуткује се да нам одлазе најбоље медицинске сестре и техничари, а да на њихова мјеста долазе преквалификовани радници с дипломама „вечерњих школа“. Куда то иде здравство Републике Српске? Да ли ћемо увозити медицинске раднике из Румуније, Бугарске и Судана и плаћати их више него оне који данас одлазе из ове земље када на ред у приступним преговорима са ЕУ дође поглавље о здравству? Зашто не обзанимо грађанима Српску да ће терет пропасти здравственог система прелазити на њихова леђа, да ће у будућности моћи да се лијечи само онај ко има новац?

На крају желимо само јавности да поручимо да не желимо да нас посматрају кроз призму мање групе корумпираних и компромитованих здравствених радника, као себичне похлепнике који свој проблем стављају испред проблема заједнице.

Да нам је само новац мотив и да се не боримо да останемо у Српској и лијечимо наш народ, не бисмо пристајали да радимо као конобари, магационери, трговци, чистачице, бејби ситерке, наставници, не бисмо мјесецима радили волонтерски, потпуно бесплатно лијечили социјално најугроженије у хуманитарним амбулантама, све у жељи да останемо и опстанемо на овим просторима.

Без обзира на маћехински однос носилаца јавних функција, ми се нећемо предати, борићемо се до краја, а не искључујемо ни радикалније мјере, јер сувише дуго чекамо и немамо шта да изгубимо. Као интелектуалци ћемо ипак све учинити да сачувамо достојанство.

С поштовањем

Удружење незапослених доктора медицине

(БН телевизија)

Коментари / 178

Оставите коментар
Name

КОНДОР

27.08.2017 16:45

ГЛАС РАЗУМА ДО НЕБА. ОВО МОЗЕ БИТИ ПОЦЕТАК ЛИЈЕЦЕЊА ДРУСТВА. НЕМОЈТЕ ПОСУСТАТИ РАДИ ПОСТЕНИХ У СРПСКОГ НАРОДА. БРАВО. БРАВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

27.08.2017 17:37

Респект Удружењу.

Name

Др Андриц Ј

27.08.2017 18:36

Ненад Стевандиц и Министар Богданиц цине тандем који је највеце зло у здравству РС својим радом на прикупљању папака из других партија униставају кадровску језгру здравства Богданиц криминалом и пљацком а Стевандиц сбојим руинирањем УКБЦ БЛ. Треба реви да је поред зивиг директира Дзајица Стевандиц онај који се све пита и који кроји плате запосленима и поставља руковидиоце по клиникама у складу са опробаним методом купи папка и дај му да буде руководилац макар ниста не знао.

Name

Генерација

27.08.2017 18:54

Срамота је сто носи титулу као и ми његиве колеге. Иако је знацајно иза нас заврсио јер се бавио политиком сада је неко ко има велики негативан утицај на здравство и друство уопсте срамота.

Name

лоренс

27.08.2017 19:56

ХХХААХАХА Стрвандић да иде радити у Њемачку као љекар !? Па та битанга тамо по знању мозе само носати пацијенте и његовати бабе швабице.

Name

Ре Доктори,

28.08.2017 06:28

Када це те престати са изсиљавањем ,све смо вам дали док сте студирали ,питао би вас дали би се усуђивали тако несто правити у "УСА" јаране остали би брез посла ,и кредит би могли вратити ,ито великом каматом.уколико се вам не свиђа наса домовина ,одлазите сто пре то боље да трујете атмосферу око себе ,и неврацајте се висе ,колико сте паметни ;Меркелова само на вас цека: стварно сте грозни.

Name

дадо

28.08.2017 06:38

Млади љекари треба да иду у Њемачку јер овдје немају посла.Главни разлог је хиперпродукција кадра,два мед.факултета.Ако остану овдје биће на бироу,затим добити посао 2-3 године без рјешења за стално,чекати специјализацију 5 г.

Name

Незапослени

28.08.2017 07:34

Људи доста приче о тој Њемачкој врћ ако можете бјежати доктори који су на бироу а и ови што раде бјезите већ једном. Па кад госп Стевандић види да у УКЦ БЛ нема ко да ради онда ће засукат рукаве . Само бјежите не гледајте на министре, већ идите једном доста приче а увјек радите и има колико могу прочитати из текста доктора на бироу. Ако можете немојте проводити вријеме на бироу већ бјежите. Сретан вам пут. Адио

Name

П

28.08.2017 10:06

Нешо Стевандић- папчина- тренутно највећи полтрон Миле Додика!Љига и нула од човјека!

Name

идеја

28.08.2017 10:12

Да га вратимо у Дрвар да буде начелник општине, директор болнице, директор поште, замјеник директора банке и посланик у Кантоналној скупштини или чак Предсједник скупштине Кантона и сви задовољни он мегаломан да буде главни и пљачка а доктори да добију посао.

Name

ТразимоРјесењеНеКривце

28.08.2017 23:50

Вјерујем да доктори имају добре намјере и да је вецина реценог тацно, али је цињеница да у селима гдје зиви 200-300 људи је 'фабриковано' 5-6 доктора у задњих 5-6 година. Јели то збиља одрзиво, потребно? Јели то збиља квалитет који доктори требају да имају?

Name

СЛБ

29.08.2017 10:37

Није ово крај трагедије нашег здравства. Стевандића спремају за министра здравља!

Name

Руза

29.08.2017 14:00

Накн цхитања овог саопстења најрадије бих заплакала.

Name

БЛ

27.08.2017 16:45

Засто би исао у Немацку кад овде уузива у свим благодатима и он и њргова породица !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др Монстер

27.08.2017 18:45

Сто би исао он влада здравством и кбц Бањалука поставља и смјењује углавном оне са сумњивим катијереама као сто је његова који немају сколе или су заврсили као он и много послије своје генерације . Он себи прави одступницу итјерај докторе који знају који се усаврсавају и који раде на факултетима да би он и њему слицни били доктири а то сто це поред њих овај народ бит јис висе бокестан то никог не интересује.

Name

Милкан

27.08.2017 20:00

Сто би исао у њемацку да цисти клозете кад овде мозе да пљацка колико хоце? Другови доктори, ухватите се ви буса и правац Њемацка.

Name

Јованцха

27.08.2017 22:46

тацно. Ово је идеална земља за њега. Овде особе без морала, знања и памети врло брзо успијевају. Битно је само бити сто покваренији.

Name

Ре БЛ

28.08.2017 11:04

И тамо га нико не зна (Цувени криминалац Цело: "Ста цу у Њемацкој? Тамо не нико не зна.)

Name

Стевандицу

27.08.2017 16:45

Иди сто прије и обавезно поведи и Богданица, али не у Њемацку јер тамо тразе знање, а не љигаве дегенерике као сто сте вас двојица, зато боље правац Дрвар или Оцаус јер стада оваца плацу за таквим цобанима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.08.2017 18:02

Све си добро рекао али њих двојица са својим знањем неби могли ни туте носати по тим болницама.

Name

Хе хе хе

27.08.2017 18:40

А онај пјано Миросљевиц сто је пресао од Цаве код Брље из Дрвара у странку он неки доктор не тријезни се а Стевандиц га углавио на сефовско мјесто дао му плат 5000 КМ само да преде код њега и да Радојициц мозе брљати по Бањалуцкој скупстини фууј.

Name

Студирали по 12 година

28.08.2017 07:44

Стевандић и Богданић су студирали по 12 година, а и МИрошљевић слично тако. Стевандић са 26 година полагао испите из друге године а онда дође рат и исплива на површину.

Name

????

28.08.2017 09:59

јел то онај што је давио ону жену да упише сина на факултет који није имао услов , јел га Стевандић уписао или кум Кузмановић????

Name

ре 12 година

28.08.2017 10:47

И није толики проблем сто су дуго студирали, вец сто ниста нису науцили - осим криминала, корупције, превара и сл.

Name

Ре Студирали...

28.08.2017 15:21

Па ста ти знаци колико су студирали? Хоцес да казес да је бољи онај сто је преко пара и других нацина заврсио у року од онога ко је коју годину продузио зато сто је уцио, добио дјецу, радио у исто вријеме итд. Свака цаст ономе ко је постено у року заврсио медицински факултет, а такви су ријетки. Не знас ти кога каква мука муци. Студирају људи по 12 година и висе и право и економију и друге факултете, сто је трипут дузе од трајања студија на тим факултетима, па нисам примјетио да их неко посебно прозива. Битно је на крају да се цовјек разумије у посао који ради и да га одради како ваља, а јел' био који семестар мање или висе на факултету није никакво мјерило знања.

Name

Јасно

27.08.2017 16:47

Ненад Стевандиц је млатаро фасциклом са Шкрбићевим криминалом док није изгањо своје. Сада млати здравством а са др Дјајом у клиницком поготово

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимо реални

27.08.2017 18:37

Спириц и Стеwвандиц Дрварска багра требамо их вратити одскле су досли

Name

Анестезиолог на путу за Словенију

27.08.2017 18:51

Који Дзаја њега нико ниста не пита Дзаја цека мало пара да омасти брк и одмах оставка а овај болесни мегаломан од Стевандица родену мати би продао да се само вуца по ТВу да буде неко и несто ако мозе министар послије Богданица с обзиром да вири из предсједниковиг дупета на добтом је путу опасн болесник који не преза ни од цега Надам се да це кад тад СДС побједити и отјерати га у Фоцу а он има дебео досје јос из рата.

Name

Јави се

28.08.2017 08:23

Јави се из СЛО кад се снађеш долазим код тебе будући др.

Name

ЗВОРНИК

27.08.2017 16:49

Ја би да цеститам Драгану Ридјошићу трећи узастопни мандат у надзорном одбору болнице Зворник, док све у болници пропдада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

наки

27.08.2017 19:32

Анестезиолог на путу за Словрнију браво одлицно сте све написали слазем се зс Стеву папка 100%

Name

парадокс

27.08.2017 16:50

Код сваког доктора је велика гужва у сваком мјесту и у свакој здравственој установи. Пацијената који из разних разлога требају доктора све је више и више и све су досаднији и досаднији докторима. Били су рат, поплава а држава никаква тако да пораст броја пацијената и пораст посјета постојећих пацијената разумијем. Једноставно не могу да схватим како то може бити допуштено од стране државе да било ко ко је успјешно завршио медицински факултет а нема радног искуства не може одмах наћи посао. Кад би се они сви позапошљавали знатно би се и чекаонице и актуелни доктори растеретили великих гужви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

28.08.2017 12:03

А ко ће то да плати.Тако је и у просвјети,да бих настава личила на нешто треба 24 ђака у разреду а код нас 32.Да бих вам хитна помоћ Лакташи дошла кући требају два доктора а не један итд.Једва и ови добију плате.

Name

ЛАКИ

27.08.2017 17:01

СТЕВАНДИЋ ВОДЕЋИ ПАПАК У РС И ВИ ДОКТОРИ СТЕ ПОВЈЕРОВАЛИ ТАКВОМ ЉИГАВЦУ ЧИЈИ ЈЕ ДУХОВНИ ВОЂА ШПИРИЋ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

27.08.2017 18:35

СПИРИЦ ЈЕ ЉУДИНА ДА ГА СЕ СТИДИ СРПСКИ РОД И ПОРОД

Name

Думине

27.08.2017 19:15

Тако је Потписујем

Name

Мрцевци

27.08.2017 17:07

НЕМОГУ ВЈЕРОВАТИ ДА СМО СЕ ПОЦЕЛИ БОРИТИ ЗА СЕБЕ .ТРЕБАЛО НАМ ЈЕ 20 Г. ДА ВИДИМО ДА ОВА ВЛАСТ ЈЕДНОСТАВНО МИСЛИ САМО НА СЕБЕ А МИ СМО ИМ БИТНИ САМО У ВРИЈЕМЕ ГЛАСАЊА .ЗАЛОСНО АЛИ ТАКО .ЊИХОВИ ПУЛЕНИ СЕ КОТЕ КАО КОМАРЦИ ЕМ ДОСАДНИ ЕМ ОТРОВНИ .СТО ЗНАЦИ НЕСЛУЗЕ НИ ЗА СТА А ОНИ КОЈИ ВРИЈЕДЕ ОДОСЕ ТРБУХОМ ЗА КРУХОМ ЈЕР НИСУ ЗБОГ РАДИ ПОСЛА ЉУБИТИ СВАКОМЕ ЗАДЊИ ТРАП.А УПРАВО ТАКВИ ЦИНЕ ЈЕДНУ ДРЗАВУ СТАБИЛНОМ А НЕ КАО ПАПЦИ КОЈИ СУ СПРЕМНИ И НА ЗАДЊИ ТРАП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукс

28.08.2017 04:16

Е ти из Мрцеваца се јави.Папак да цему ваљас комсија би те запослио сигурно.у Мрцевцима не раде само пијанци и фукаре а видим да си безпослен/ла.

Name

Мрцевци

28.08.2017 06:20

ЕМОЈ БЕСПОСЛИЦАРУ ЈА У ЦХ РИНТАМ И ЗАХВАЉУЈЕМ СЕ БОГУ СВАКИ ДАН СТО СТО НЕ ЗАВИСИМ ОД КОМСИЈЕ КАО НЕКИ ПАПЦИ ПРОДАТИ.

Name

Игор

27.08.2017 17:08

Крме дебело !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прасе

27.08.2017 18:52

Не вриједај!

Name

Игор за прасе

27.08.2017 22:00

Прасе извини.

Name

хик

27.08.2017 17:13

Кода је он неки доктор...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па драги моји

27.08.2017 21:07

И није неки др кад да ради све ради само га мане у болници и како да буде др како ? ено га данас на Мањаци пертле му вире уз Милиног гуза

Name

ПАЦИЈЕНТ

28.08.2017 08:36

СЛАЗЕМ СЕ НЕК РАДИ ШТА ХОЋЕ САМО ДА НЕ ОРДИНИРА ОН ЈЕ ДНО.

Name

Турбоскара

27.08.2017 17:14

Насли сте цркву стевандица у коијој це те се молити.Боље одма у амбасаду да негубте време дјабе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пресипање из шупљег у празно

28.08.2017 11:31

Изгубили су они много времена види се по томе колико их је на бироу. Питам се јел' то празна прича.

Name

СР

27.08.2017 17:22

Стевандиц је своју ду су ( не образ јер то нема па не мозе ни продати) продао за мјесто замј предсједника скупстине и мјесто замј директора. Њега не треба ни питати нити му се обрацати, само игнорисати г... јер то кад дирнете смрди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

27.08.2017 20:29

ср браво право дјубре је теско је то описати папск Стевандиц само да га неко раскринка

Name

СТД

27.08.2017 17:28

Како да иде кад никад није завршио медицину. Смувао неколико испита... Проверено

ОДГОВОРИТЕ
Name

мани

27.08.2017 19:58

смувао је он испите и себи и зени све са пуском ...

Name

Лакташи

27.08.2017 17:32

Браво! Свака част ,борите сеи користите сва могућа правна срества и нека вам је Бог на помоћи са бандом је тешко изборити се али не одустајте правда и искрена ваша борба ће да побиједи! Ни једно зло није вилечно трајало па неће ни ово

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друг

27.08.2017 18:14

ПУНА ПОДРСКА ПОСТОВАНИ ЉЕКАРИ. ВИ И ДРУГИ АКАДЕМСКИ ГРАДАНИ СТЕ КАЗЊЕНИ СТО СТЕ СТЕКЛИ ЗНАЊЕ И ЗВАЊЕ, СТО НИСТЕ КУПИЛИ ДИПЛОМЕ ИЛИ ДИЛОВАЛИ ПРАСКАСТЕ СУПСТАНЦЕ КОЈЕ АСОЦИРАЈУ НА НАРКОТИКЕ.СТО СТЕ ДЈЕЦА РИДИТЕЉА КОЈИ НЕМАЈУ ПИЛИТИЦКУ ФУНКЦИЈУ.ОВИ ГОСПОДАРИ ЗИВОТА И СМРТИ ВАМ ЗАМЈЕРАЈУ СТО НЕМАТЕ СТАНОВЕ У ЛОНДИНУ КАО ТЕГЕЛТИЈИНА ЦЕРКА ТЕГЕЛТИЈА ПОРЕД ФИНАСИЈА ЗНА И ФАРМАЦИЈУ,,ЗВАНЕ ЦРВЕНЕ АПОТЕКЕ,, ДРАГА ОМЛАДИНО И ЈА САМ РОДИТЕЉ И ИСТУ МУКУ МУЦИМ,ТЕСКО СЕ ПОЗДРАВИТИ СА СВИЈИМ ДЈЕТЕТОМ.СРАМОТА СВД др.СПЕЦИЈАЛИСТИ У ПОЛИТИЦИ А АМБЛАНТА ПРАЗНА.ПОЈАВЕ СЕ ПРЕД ИЗБОРЕ КАО ТАЈФУН,, ОРГАНИЗОВАНИ БРСПЛТНИ ПРЕГЛЕДИ А ЦЕГА?МОРАТЕ СХВАТИТИ ДА ЕНТИТЕТУ ЗВАНИ РС НЕ ТРЕБАЈУ СКОЛИВАНИ И ОБРАЗИВАНИ ЉУДИ ЈЕР ТИ МИСЛЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ.СТО ВЕЦИ МЕНТАЛНИ БОЛЕСНИК ТО ПОДОБНИЈИ СУЗЕ НИКОМЕ НЕ ПОМАЗУ АЛИ ЗАБКРАВИТЕ ПЈЕСМЕ АЛЕКСЕ ШАНТИЦА И НЕ ДОЗВОЛИТЕ МАНИПУЛАЦИЈУ.САДА ГЛЕДАМ НА ТВ БОЛНИЦУ У ШТИПУ ОД ПРОБИЈА СОЛУНСКОГ ФРОНТА НИКО НИЈЕ СТАВИО КИЛОГРАМ МАЛТЕРА. АКО БУДЕ ИКО ОСТА ДО ИЗБОРА 2018 А ЦИСТО СУМЊАМ ПОСЕБНО ЦЕ ДОКТОРУ БИТИ КАЗЊЕНИ. С'ПОСТОВАЊЕМ

Name

За Лактасе

27.08.2017 18:15

Овом злу никада неће доћи крај.

Name

Лукс

28.08.2017 04:18

Лактаси.За тебе порука као за Мрцевце

Name

Мрцевци ЗА ЛУX

28.08.2017 07:48

ХАЈДЕ ТИ ЛУX ДОДЈИ У СВИЦУ ДА ТИ НАДЈЕМО ПОСТЕН ПОСАО ДА РАДИС КО ЦОВЈЕК И ДА СЕ СКИНЕС МИЛИ СА ЗАДЊЕГ ТРАПАА.

Name

Лакташи

30.08.2017 11:39

За лукаса Хвала на увредама и понижењу,, не познш ни Мрчевце ни лакташе ми нити просимо ноти комшију молимо него сагледавамо реалност а ви г што ви нисте у РС кад је тако лијепо а ја добро знам како је тамо гдје ти радиш.

Name

всс

27.08.2017 17:38

Доктори, организујте протесте, многи це вас доци подрзати, а посебно образовани. Друкције се нецета изборити. Борите се не одустајте, ово зло се мора унистити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно дна

28.08.2017 11:29

Тражиш од доктора који су гласали за Додика да организирају протесте. Јеси ли ти луд па изгубит ће посао а на бироу 245 доктора. Па ти види. Нек ћуте и раде док имају посао.

Name

Раде

27.08.2017 17:42

Па рекао је вам министар да се иде на приватизацију здравства па це се лијецити ко буде имао пара немате ста цекАти тразите азил ја цу се лијецити и србији а овдје ми не пада на памет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леко

27.08.2017 18:24

Битно да се наси моцници лијеце у Тузли дој обицни људи немају за превиз до Тузле,Додик,Богданиц,Митривиц,Радмановиц сви посјетили плаву клинику.

Name

За РАДУ

27.08.2017 18:55

СЛУЦАЈ ХОЦЕ ДА ПОЗНАЈЕМ ПРОБЛЕМАТИКУ ОКО АЗИЛА.ТО ТЕСКО ИДЕ, ПРИОРИТЕ ЗЕМЉЕ ЗСХВЦЕНЕ РАТОМ,ЕКОММСКИ И ПОЛИЗИЦКИ НЕ ДАЈУ.ЈЕДИНО СТРУКА ПРЕКО АМБАСАДЕ САДА ТРЕНУТНО ЗА ДАН ДОБИВАЈУ ВОЗАЦИ, РУКОВАОЦИ ГРАДЕВИНСКИХ МАСИНА,ВАРИОЦИ И ВАСПИТАЦИ У ВРТИЦИМА.АУСТРИЈА, ЊЕМСЦКА,СВАЈЦАРСКА.ДО КРАЈА ГОДИНЕ ГРАДЕВИНСКЕ ФИРМЕ МОГУ КОМОТНО ПАРКИРАТИ ВОЗИЛА И МАСИНЕ.

Name

Две плате

27.08.2017 18:13

Што га нису питали како може примати плату у болници и кад је заради кад стално прати ове на власти.Данас је најбоље бити добар папа какав доктор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

093

28.08.2017 01:03

СТВАНДИЦ,, ПАПАК,,МОЗЕ КАКО ХОЦЕ АЛИ НЕЦЕ МОЦИ ДОКЛЕ ХОЦЕ,, ИМА ОН СВОЈЕ ПРОБЛЕМЕ ЗНА ИХ ОН ДОБРО,,ТЕСКО МУ ЈЕ АЛИ ЈА МУ НЕ ЗЕЛИМ ЗЛО, А КОСТА ЦЕ ГА СТО НЕЗНА ПРИЦАТИ НЕГО У ПРВОМ ЛИЦУ.

Name

4 сата

28.08.2017 09:42

Није тацно да не ради има уговор и плату на 4 сата регуларно али сти није нити 4 сата мјесецно у болници нек види директор тако је то па ста цемо....сад

Name

БОБА

27.08.2017 18:22

ОМЛАДИНА СЕ ПОЧЕЛА БУДИТИ .ДУГО ПОСМАТРАЈУ ОВО ЗЛО. СТЕВАНДИЋ ЈЕ ПЉУВАО ПО СНСД ДОК ГА НИСУ КУПИЛИ. СВОЈУ МАЈКУ БИ ПРОДАО ЗА СВОЈ ЛИЧНИ ИНТЕРЕС ТО СЕ ВИДЈЕЛО.АКО ТАКВИ ЛИЈЕЧЕ ЉУДЕ ТЕШКО НАМА .ЊЕГОВЕ РИЈЕЧИ СУ ИМАЛЕ ТОЛИКУ ТЕЖИНУ ДА НЕ ЗНАМ КО ТО МОЖЕ ЗАБОРАВИТИ.СВИ ОНИ КОИ СУ СА ЊИМ ДАЛЕКО ИМ КУЋА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1941

27.08.2017 18:56

Свака вам част. Морате бити радикалнији, енергичнији, васт треба ударати њиховим методама. Ви сте образовани, за разлику од њих. Борите се, уз вас су поштени грађани РС. ЛЕЈЛА РЕШИЋ-сумњива диплома; министар Савановић-ДЕЗЕРТЕР, и тако у недоглед. НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАС НЕСПОСОБЊАКОВИЋИ ТЈЕРАЈУ С ДЈЕДОВИНЕ- ОТЈЕРАЈМО МИ ЊИХ У ФОЧУ ТАМО ИМ ЈЕ ДОЖИВОТНО МЈЕСТО, СВЕ СА БЛИЗОМ ФАМИЛИЈОМ. Д О С Т А Ј Е

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спа

28.08.2017 04:20

А Говедарица вам борац.Каква сте ви гомила г....а.Додик це вас опет поцистити јер нисте стварно ни за к...ц.

Name

Гоа

28.08.2017 09:40

ГОВЕДАРИЦА ЈЕ СПАС А ТИ ЦРКНИ.

Name

Самир

27.08.2017 18:59

Јој логике радикалније мјере за ОСТАНАК.у својој земљи..а пријете азилом у.Њемацкој

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

28.08.2017 01:08

НИСУ ОВИ ВЛАСТОДРСЦИ СВЈЕСНИ ДА ЈЕ ПРИРОДНА СМЈЕНА ГЕНЕРАЦИЈА И ОВИ МЛАДИ ЉУДИ НИСУ ОПТЕРЕЦЕНИ НЕБУЛОЗАМА ВЕЦ РАДОМ И СВОЈОМ ПРОФЕСИЈОМ.ПРОСЛО ЈР ВРИЈЕМЕ СТО СЈЕЂА ГЛАВА ТО ПАМЕТНИЈА НИЈЕ ТАКО ВЕЦ СТО СЈЕЂА ТО ЛУЂА.КОГА НЕМА БЕЗ ТОГА СЕ МОЗЕ НАРОДЕ.ДОСТА ПРИЦЕ СУПАЉ ЦАМАЦ

Name

Првоборац

28.08.2017 05:45

Самире , морам ти одговорити. Свака ти је ријец као Његосева. Аферим. Потписујем.

Name

Мрак

27.08.2017 19:02

Туга и ругло вец сад нам се запосљавају сестре са преквалификацијама а оне сколоване средња и висока скола нам одлазе у Њемацку.Вецерња скола вец ради у Зворнику и станца дипломе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.08.2017 07:25

Да.И погледајте ко предаје на том истом медицинском факултету. Па ту су се увалили толико непрофесиоални кадрови да бих радије да ме лијеци бабица која ме је породила прије 50 година него ови поједини који дијеле знање. Зивим и надам се да цум дозивјети цистку назовиинтелектуалног кадра, мада не знам ко би то урадио.

Name

Брана

27.08.2017 19:02

Свака част омладино само напријед уз Вас смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боже погледајте нас

28.08.2017 11:24

Само напријед али не зна гдје? У туђину да пере туђа говна или чисти стубиште да буде РОБ.

Name

брат Ђуро

27.08.2017 19:04

Не можете се обраћати Стевандићу са поштовани колега јер он не може бити ваш колега. Он никад није завршио медицину. Жалосно што нема храбрих професора са медицинског факултета да то јавности кажу. Стеванндић је брука и срамота српског народа. Тешко онима који дају глас њему. Зрели су за л...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТД

27.08.2017 20:41

Ма сви знамо да није завршио медицину, али га чувао тадашњи ректор Мирјанић, коме је одрађивао разне послове....

Name

Зоки

27.08.2017 19:15

Највеци ПОЛТРОН у власти и политициРСе је управо Вас колега Стевандзиц.За ситну лову и неки полозај у власти би продао родјену матер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мисо

27.08.2017 20:00

стевица би тату продао за цар мафиоза је он велики

Name

лили

27.08.2017 20:31

браво Зоки тацно тако сра тај муфљуз ради тк се не мозе описати

Name

Маркињо

27.08.2017 19:17

Ко не воли Додика не воли ни Српску и треба да Сели из ње ДОДИК!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

27.08.2017 19:49

Е мој Маркињо,ја сам се против таквих који су говорили ко неволи ово или оно у СР БиХ борио пет година и побиједио,па се надам да цемо и сад да побиједимо сопствене гњиде које намецу јарам овом Народу.А ти Додика води куци и стави га у регал гледај сваки дан у њега и диви му се.

Name

ХЕРЦЕГОВИНА

27.08.2017 19:53

ХЕРЦЕГОВИНА ГОРИ А ОН ПЈЕВА НА МАЊАЦИ ПА ДА ЈЕ БАР ЈЕДНА ВАТРОГАСНА БРИГАДА ПОСЛАНА У ПОМОЦ У БИЛЕЦУ НЕГО ИЗГОРИЈЕ НАМ ОВО МАЛО СТО ИМАСМО

Name

Цика доктор

27.08.2017 19:57

Маркицу наркицу пррписацу ти да те др Стевандиц оперисе и као вецин његових пацијената никад се нецес опоравити али за тебе није битно јако си болестан.

Name

Мрак

27.08.2017 19:59

Маркињо! колико се свјетла види у овој земљи остацете само вас двојица мозда и направите неку дрзаву.

Name

стевандић је преварант

27.08.2017 19:30

Стевандић је очигледно стари удбашки изданак. Треба му идуће године сатрати партију да се више никад удбашке творевине не понове у Републицци Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма дај

27.08.2017 21:07

Он удбас он ма немогуце

Name

фројд

27.08.2017 19:48

Сјецам се ко данас кад се слико са младим љекарима и давао изјаве како це све уцинити да се помогне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не лазе

28.08.2017 15:12

Помоци це им да оду ...постено!

Name

Геограпхy

27.08.2017 19:48

Нису Њемачкој потребни стручњаци типа Стевандића, Шкрбића, Богданића и сличних

ОДГОВОРИТЕ
Name

респонд

27.08.2017 20:08

Хаааааааха погодио си свака цаст најбољи пластицни хирург на свијету нас цовјек НИНКОВИЦ нацелник клинике у Мунцхену је несто слицно једном приликом рекао

Name

закључак

27.08.2017 20:18

потребан им је змај од шипова

Name

БОЈКОТ

27.08.2017 19:51

Нецу имам право реци тразити да ми не прилази преквалификована сестра недам да ме лијеци синциц или церка неког политицара или доктора са експресном дипломом ја вас плацам... Ово су биле моје ријеци неки дан на УКЦБЛ и досла друга докторица требамо се побунити

ОДГОВОРИТЕ
Name

радник

27.08.2017 19:59

Хахаха знам и гдје ниси једини на њих се сви зале ајд сто је преквалификована него јос свадљива и арогантна уби бозе ал видио си како изгледа мислим да је то био пресудан критеријум некоме да је запосли.

Name

војо

27.08.2017 19:55

Требало би И остале професије да се удруже и да се тражи заједницки излаз. Овај дебелогузан само овде може да паламуди, а у Њемацкој његово мудровање И непрофесионалност не мозе да прође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТА СИТУАЦИЈА

27.08.2017 19:56

Препознао конобарицу из локала преко пута медицинског факултета БЛ на паприковцу сада медицинска сестра ста се људи ово догадја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вв

28.08.2017 11:19

И конобарица ће за коју годину паковати кофере па пут код Швабе да ради за евриће. Тамо ће бити унапријеђена.

Name

брод

27.08.2017 19:58

Доктор а папак и гњида

ОДГОВОРИТЕ
Name

игy

27.08.2017 20:05

Нисам био ни свијестан да вас има толико 245 незапослених па то је 4-5 генерација ко се онда запосљава и гдје .Цовјеце 245 доктора на бироу а нас лијеце преквалификанти и старци по 67 година ево нас доктор на клиници вец давно требао у пензију јос ради ја мислио нема кадра јел је свуда горе прица нема довољно доктора па цекај .....цекај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стевандић

28.08.2017 07:42

Немојте да Вас чуди толико доктора на бироу сад ће сви они пут Њемачка.

Name

рациц

27.08.2017 20:06

"Свијет се лијепо умртвио од некаква добра, и милине, па једва дише. Свак весо, задовољан, свак пјева, само се пјесна ниђе не чује. Једини сам ја незадовољан, јадан и чемеран. " ( Давид Штрбац 1903) Назалост од тада па до данас мало се тога промијенило. Једино сто су нас тада газиле неке свабске цизме па смо лаксе могли да се молимо Богу да нам помогне да их се ријесимо, да их побијемо, да их скинемо са ледја. Данас нас исто газе цизмама, само сто су то цизме на ногама насих сународника који се осилисе и завољесе богатство мало висе и од тих истих Сваба и Турака. И како сада да се молим Богу да ми скине са кицме мог Србина брата? Како ? А боли ме кицма, пуца, а ја трпим, цутим и трпим ! Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

28.08.2017 11:16

Браво, браво и само браво.

Name

Неко бивси са бироа а без посла

27.08.2017 20:26

Задригла стока којој је лијепо ту гдје јесте а сколовани незапослени и на све нацине понизени треба јос и рјесење да пронадју...ево рјесења-откази свим подобним гузоњама који не знају и не зеле радити осим проналазења нацина за лицно окориставање и ето радних мјеста цак и висе но сто треба да се показе и доказе како се ради и напредује....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељо

27.08.2017 20:27

Само сте га добро насмијали. Док је народу овако њему и онима као он (прелетачи) је добро. Можете мислити колика су његова мјесечна примања, а има га свагдје гдје су паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељо

27.08.2017 20:30

Само сте га добро насмијали. Док је народу овако њему и онима као он (прелетачи) је добро. Можете мислити колика су његова мјесечна примања, а има га свагдје гдје су паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

27.08.2017 20:42

Стевандиц Папак бр. 2!

ОДГОВОРИТЕ
Name

....

28.08.2017 00:59

Мозете ви народе мој прицат и писат до миле воље мислите да је њих брига за насе мисљење.Имају паре и могу да раде ста хоце.Док многи немају лијек да купе они могу да купе слободу од неколико милиона км.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кум

28.08.2017 06:25

ТАЦНО 1000%

Name

Разбој

28.08.2017 04:20

Ноћима не спавам, размишљам какав ретард може бити човјек да га политички, идеолошки и скупштински води тај Стевандић, медикус који је као дијете требао да иде логопеду, а није. Он кад прича за говорницом попљује прва три реда посланика, а кад је реплика стигне до шестог реда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИРРРРРУ РРРРРИРРРРРРУ

28.08.2017 08:30

Р

Name

РЕ-разбој

28.08.2017 16:36

Није ваљда да добаци до 6-ог реда.

Name

Па сад мозе И боље

28.08.2017 17:53

Кад добро руца или прими новог папка у козу ностру залијепи И зид иза посланика ..то ал бас кад је рррасполозен!

Name

Првоборац

28.08.2017 05:50

А да ми лијепо отцјепимо Истоцну Републику . Да одузмемо право и могуцност Трактористи да отима паре од насих електрана и сума, право да нам соли руцак. Да тим парама умјесто прескупе лоповије у Бањалуци покренемо савремене фабрике за насу дјецу у Истоцној Републици гдје це сви градјани Истоцне Републике Српске имати плату вецу од 1200 КМ. Ста мислите о томе ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТД

28.08.2017 07:07

Колико сам схватио, ви би то урадили са Луком Петровићем... Хахаха...

Name

Драган

28.08.2017 10:41

Мало си ти закаснио , нема теби Ко да ради у том источном дијелу сви ти твоји " радници " су поодавно у Бањалуци

Name

Саша

28.08.2017 06:12

Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

28.08.2017 06:13

СТЕВАНДИЋ НИЈЕ ЗАПОСЛИО НИ ДОКТОРЕ КОЈЕ ЈЕ УВУКАО У СВОЈУ СТРАНКУ. ЧУО САМ ОД ЊИХОВИХ КОЛЕГА ДА ИДУ У ХРВАТСКУ У НЕКУ ПСИХИЈАТРИЈСКУ БОЛНИЦУ КАТОЛИЧКЕ ЦРКВЕ ГДЈЕ СЕ ЛИЈЕЧЕ ВЕТЕРАНИ "ДОМОВИНСКОГ РАТА" ДА ЗАРАДЕ ХЉЕБА ЧЕКАЈУЋИ ДА ИХ СТЕВАНДИЋ УБАЦИ У ФОНД. А ОН НИКАД. ПРВО НАЈЗАСЛУЖНИЈИ ПАРТИЈСКИ ДРУГОВИ. СТОТИ СТЕ У РЕДУ ЧЕКАЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тачно тако

28.08.2017 07:27

Члан сам овог удружења и студирао сам с момком из Стевандићеве партије који је ишао да под заставом Ватикана преко Саве лијечи хрватске бојовнике са ПТСП-ом па га ови питају ко му је дао српско име, одакле је и сл.

Name

дисидент

28.08.2017 06:16

Постовани доктори, на погрсну адресу сте послали писмо. А доктор Стевандиц ,само позива младе да преузму иницијативу. Преузмите је ви онда! Куд се дједе толика памет. ? Сви у овој дрзави зеле бити оно сто нису и зивјети на нацин који не могу исфинансирати. Младих су пуне кафане а ЈЕДИНИ ОБЛИК ЊИХОВОГ АКТИВИЗМА СУ ПРОТЕСТИ. Као заврсили су факултете,а исами знају колико су испита просли преко везе . Све су нам њиве и ливаде у остругама а зграда владе је тијесна. Подрска доктору Стевандицу, је, има храбрости да казе праву истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стевандићу

28.08.2017 07:22

Јел то ти сам себи дајеш подршку? Преузели су иницијативу и траже да зауставиш мафијашкоудбашки пројекат од двадесет три милиона. Заустави. Замоли своје пријатеље. Зашто не замолиш свог друга Додика да нареди да се запосле јер се зна да је он тај који одлучује о животу и смрти, а ти се бориш да запослиш своје страначке дупелисце у Поште?

Name

ДИВИ СМРАДА

28.08.2017 08:43

ЈОЈ АКТИВИСТО СМЈЕШНЕ ПАРТИЈЕ КОЈА ЈЕ ОСУЂЕНА НА ПРОПАСТ ОН ДАЈЕ ПОДРШКУ САМО ПАЦЕРИМА ПА ЗАР НИЈЕ КУПИО ДВА ПАПКА ОНОГ ИЗ СЕКТОРА ТАЛИЋА И ОНОГ ДОКТОРА ШТ НИЕ ПИЈЕ ВОДУ НИ КАД СЕ КУПА ЈЕСТ ТРГОВО ЈЕСТ ВАМ ПАРТИЈА ЈОЈ ГОВЕДАРИЦЕ ДОЛАЗИ ДА ЧИСТИМО СМЕЋЕ.

Name

дис

28.08.2017 10:10

е дисиденту ти као да си потпарол Стевандицев.

Name

дисидент

28.08.2017 10:34

Ја сам дисидентица и не припадам ником ако уопсте разумијес знацење ове ријеци. Само своја са засуканим рукавима и ФАКУЛТЕТОМ из оне нам дрзаве. Све радим и никога се не стидим нити за поступке нити за квалитет изведених радова.

Name

А дама

28.08.2017 13:43

А сто је дама сама? Да није нека фалинка ?Или недај бозе ...

Name

Ре дисидент

28.08.2017 14:35

Поштована дисидентице, како се сама квалификујете, о чему Ви говорите? Овде се ради о школованој омладини која због таквих као што су Стевандић и осталих увлакача не могу да додју до запослења. Зашто се господин не одрекне једног радног мјеста, зашто није завршио причу о Шкрбићу до краја, лајао је као бијесан пас по СНСД-у и свим њиховим кадровима док се није дочепао мјеста у скупштини а сад ћути и пуни џепове.

Name

Срђан Приједор

28.08.2017 06:18

Милорад Додик: "“Зна се шта је Стевандић радио у току рата, а знамо и на који начин је завршавао школу, а подсјетићу га на још неке активности везане за локалне изборе које му не иду у прилог“ “Моја изворна изјава у Прњавору била је да је један од бањалучких привредника рекао да га је јавно напао Стевандић и рекао да то више неће радити ако му да 50. 000 КМ. Тачно је да се ради о Милету Радишићу“, рекао је Додик. Додик је рекао да је Стевандић током владавине своје странке у Бањалуци добио бесплатно општинско земљиште за изградњу куће и да је злоупотријебио Соколски дом у овом граду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

28.08.2017 10:38

Сви се запитајте ста сада радите!? Стално зивите у прослости зато и не видите будуцност. Свако од себе нека подје и свако себе нека мијења и то у СВАКОМ ПОГЛЕДУ па и оном политицком. Не мозете промијенити друге људе. У томе и јесте греска .

Name

Ај мала олади

28.08.2017 13:44

Ајд ради несто зива била

Name

дисидент

28.08.2017 15:08

Није доктор Стевандиц једини који прима двије плате. Подугацак је списак.

Name

баба станија

28.08.2017 06:21

Типицно наса посла, увијек је неко други крив само не ЈА. Е кад себе поцнете осудјивати за неуспјехе онда сте на правом путу. Цитам ту ,као ста сте све присиљени да радите. А јел то ,мозда, нека срамота. Па ви вриједјате занимања неких људи,наставника и васпитаца. Пресаберите се мало и погледајте истини у оци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деда Марко

28.08.2017 08:44

Прескочила си лијек баба.

Name

Ре: баба станија

28.08.2017 09:16

Тацно тако. Ниста није срамота радити и сваки је посао вазан. Да нема цистацица неко би опет морао да цисти. Мозда би цистиле сестре или љекари за собом? Да нема обуцара у цему би ходали или би сам крпили обуцу? Само код нас они који заврсе факултет мисле да су богом дани зато сто су га заврсили.

Name

баба станија

28.08.2017 10:28

Деда Марко, ја прескоцих лијек а ти вијек. Не знас у којем си?

Name

комсија

28.08.2017 06:22

Овако кад би се писало о мени прво би се јавно извинуо и онда би нестао и неби се висе појављивао у јавности. Да се неце извинути је доказ да је све тацно. Ја кривим за све Додика јер он стоји на становисту да владуајуца партија поставља Директоре по вољи а не по способности.Ста це нам сколство јер нити нам користе економски нити правни закони а све пропада. Народе молим вас на изборима бирајте кога хоцете а не висе ОВЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

28.08.2017 07:59

"најбоље рјешење би било да све оне политичаре које двадесет и нешто година гледамо на политичкој сцени Републике Српске пошаљемо у Њемачку,"; на њихову залост у Њемацкој се мора радити и зарадити плата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тут ме лајт

28.08.2017 08:01

Коме се ви обрацате лицемјеру И манипулатору хел он из Дрвара бјези од њега нема ту ни образа ни карактера ,за вријеме рата су га звали бјезиград.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кум

28.08.2017 13:34

Тут мир леид! = њемацки

Name

Велики баја

28.08.2017 08:23

Шта хоће ови доктори сви су они гласали за овакве као што је Додик, Шкрбић, Стевандић и за осталу багру која је срушила фабрике и људе истјерала на улицу тад су ти исти медецински радници заклињали у Додика, Шкрбића а сад кад су дошли до дна са својим партијским колегама сад се буне. Ако можете ићи у ту вашу Њемачку идите ако не онда радите за своју владу и Додика јер сте Ви то ТРАЖИЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали Баја

28.08.2017 08:44

Живио Велики баја!!!!

Name

ПОДРСКА СДСу

28.08.2017 08:38

ДАЈМО ПОДРСКУ СДСу САДА ЈЕ И ВУЧИЋ СХВАТИО КАДА ДОЂЕ СДС МОЖЕМО СЕ РИЈЕШИТИ СВИХ ПАПАКА И ПОСЛАТИ ИХ У ЊЕМАЧКУ ИАКО СУ ПУНИ КО БРОДОВИ НЕК ИДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

28.08.2017 09:10

Цркли сви ти политичари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ната

28.08.2017 10:30

Сви су исти/ вј. понеки изузетак/али то је банда теска мафиоза предњсци Стевандиц.

Name

СТУДЕНТ БЛ

28.08.2017 10:35

ДАЛИ СЕ ТАЈ СТЕВАНДИЋ ЗАПИТА КАКО ЋЕ ПРОЋИ НА ИЗБОРИМА 2018 ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе хе

28.08.2017 13:46

Преци це у СДА

Name

Баке

28.08.2017 18:22

Е па неће. Не држимо крметину :))))

Name

Прасе

29.08.2017 14:14

Без вриједања молим иако поменути др и ми имамо слицан нос и облик тијела ипак ми имамо мало образа а он и његови другови из партије нимало.

Name

Ре стоп крметини

29.08.2017 21:55

Стева звани прасе не мозе у СДА. Заразит це бруцелозом свијет.

Name

иновација

28.08.2017 12:31

то је он чуо од послодаваца, и они кажу радници су криви не нуде рјешења, а кад радник понуди газда на њега дрвље и камење, набијам ја твоју диплому на ону ствар, ево види мене без школе а газда, а ти са дипломом незнаш ни вола убости, и онда радник каже ма заболи ме више радим само како ми каже, а тражим други посо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш ме брига

28.08.2017 14:00

Али да кажем.Ви који нападате Стевандица да је лоше урадио што је напустио СДС(зато га и нападате) нисте у праву.Политика коју води СДС у Сарајеву је погрешна.Али ја вам то не умијем нацртати. Ако им народ на народним изборима омогуци да и даље раде у СА,мене то неце погодити.Нека буде како народ казе,па ако је и грешка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ајде

28.08.2017 15:16

Ма ста казес ? Ма немој па ти нас просвијетли ко да ти је Огњен Тадиц идол !

Name

приватизација

28.08.2017 16:56

сви знамо ста нас цека приватизација здравства немамо висе ни кардиолога ни децијих хирурга скоро никако отисли љуи отворили приватне амбуланте а горе на паприковцу остала њихова дјеца и патијки преквалификовани фризери ја висе горе зив не идем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

29.08.2017 07:41

Вец је то саопстено докторима а семинарима. И зна се ко це опет доци најлаксе до приватне ординације. Ни тад се неце гледати струцност него це гузоње прогурат своју дјецу.

Name

ЕX Колега

28.08.2017 17:18

Мислим да имамо пар коментара овдје др.Ненада Стевандица наравно под псеудонимом.Поцињем да препознајем нацин писања и користења неких израза и фраза које су њему увијек биле својствене у писменој форми изразавања,обзиром да смо некада били колеге бар по звању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дивно

28.08.2017 18:00

Па И он је с наме предивно јос писе па то је феноменално он зна да писе не престаје ме одусевљавати каква громада од цовјек радник И интелектуалац много боље се облаци оф Радојицицу И'ма стила фабулозно!

Name

лики

28.08.2017 18:40

сигурно је неки од коментара написао Стевица слазем се барем по стилу или неко од његових пајтоса

Name

Поридцна

28.08.2017 20:01

Здравство је дно дна нема даље у ком раде доктори са сизофренијом лезали на психијатрији и пресудјени кримоси за преваре ,слуцај у Мркоњиц Граду др Јован Расковиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко спава, нике будан

28.08.2017 20:11

Сваки народ добије владу коју изабере. Залосно је да су људи принудени али будала иде гдје је навикла а паметан гдје је боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да се не заборави

28.08.2017 21:11

Данас на конференцији за новинаре поред Стевандица сједи адвокат Петковиц Милан, јер је адвокат Кременовиц након сто је претукао своју супругу Марину Кременовиц одлуцио да се мало примири јер је цитав догадјај кривицног дијела насиља у породици успио да сакрије без обзира сто је на лице мјеста изасао МУП РС. Сада када је догадјај процурио у јавност он је одлуцио да се висе не експонира док се не заборави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АКИ

28.08.2017 21:38

Кременовиц је у огромној паници да ли постоје докази за догадјај насиља у породици који је поцинио? Изгледа да постоје слике његове супруге коју су тајно сликали инспектори МУП-а РС. Слике це изаци на свјетло дана када поцне изборна кампања да се види сва раскос Кременовица који је савјетник Подпресједника Скупстине РС Ненада Стевандица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ваљало би да оде

28.08.2017 22:19

до Европског би парламента догуро,цак и даље.каки би то лик био,папак у европском парламенту! Додје тамо и прави се енглез,сто би рекли Цех,Свабо и Рус Миракул

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

28.08.2017 23:39

Нема ниста без револуције и хапсења те власти они никада неце добровољно отици и реци ми нисмо способни да урадимо ниста то свакоме треба да је јасно да од криминалаца и националиста нема добра нитије га икада било...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

29.08.2017 06:24

Мој Доктор је отисао у иностранство. (Кад мислим на тог цовјека писем Доктор великим словом). Спасио је главу мом дјетету. Нема молитве да га не споменем. Отисао јер је морао, јер није зелио да "виси на плакатима" како ми је рекао један његов колега. Нека нам Бог помогне. Наси најбољи доктори и студенти су нестали. Понављаци владају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мирко

29.08.2017 14:19

Мирко за твоју информацију др Стевандуц и др Дзајиц су недавно у унстили Дјецију болницу у БЛ поставили су Стевандицевог партијаса за директора особу склону алкохолу туци са родитељима дјеце која лезе у болници незналицу и особу која послије факултета није отисла нити на један семинар или едукацију тако нек нам бог помогне да лијецимо дјецу.

Name

Б.

29.08.2017 06:26

Како мозес бити доктор, директор, посланик, пред.управног одбора...па јос стизати да понизавас и малтретирас запослене. Замислите тај квалитет рада и ниво знања!? Ту поврсност у свему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И он

29.08.2017 07:38

Знам Јос једног таквог.

Name

СА

29.08.2017 09:36

Требате поцети писати имена онда :)

Name

лики

29.08.2017 17:25

Ова багра ради ста хоце политика се увукла у све поре ти у мо странку ја теби мјесто сефа па дно сми дна а Стевандиц би цацу зз пет пара продао

Name

СУПЕР СТЕВА ИЗ ДРУГЕ ГАЛАКСИЈЕ

30.08.2017 08:41

ЈА СТИЖЕМ, ЈА ХОЋУ , ЈА МОГУ СМО ШТО ТО НИШТА НЕ ВАЉА Е ТОЈЕ ДРУГИ ПАР ОПАНАКА АЛ НИЈЕ ВАЖНО...ДАЈ ПАРЕ

Name

Видимо

29.08.2017 13:50

ФБИХ земља? Застава ФБИХ? Јели то она трокутаста? Не разумијем зашто се интелектуалци и високообразовани ограђују од земље Босне која једино у том облику може да буде потпора свим људима у њој. Каква - таква. Зашто се одричете тога бенефита? Зашто јавно. Ја већ 25 година живим вани али сам научио 1 круцијалну ствар. Оног дана кад се одрекнем родног листа, матичне земље и пасоша сам учинио да уништи свој идентитет и продам заправо поклоним себе и све генерације које ћу родити држави у којој сам гастарбајтер без обзира Шта радим. Зашто се сви у РС -у сваки дан одричу тога када су свјесни да за "велико и међу 16 опстина увеличано дрзавотворство РС-а" нико не зна о томе ниста цим се предје државна граница са Аустријом. Па дајте више људи да се у свакој вијести немора велича ти неки статус који не постоји. На свакој временској прогнози се каже "Република Српска и Федерација Босни и Херцеговине" а сви под проректоратом. Па да се неко окрене о обичним проблемима причати 5 минута... Хајде нек вам је са срећом, мајке ми ево већ 25 година послије рата кода се играте "Одузимања царства, Ебербецке и Измедју двије ватре" извини те што коментар не дотиче вијест, али ме нервирају вијести које Ко бивах треба да ријеше стање у једном тору не дотичући онај други тор. Добро се зна кад се овце вакцинису нпр, мораш све и црне и бијеле и у читавим округу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги колега

30.08.2017 08:42

Без љутње мало сте промашили тему , предмет расправе је тзв. др Стевандић , папак по вокацији, једно ништавило које нажалост уништава све око себе, некажњен уз подршку Бакиначког монструма. Поздрав.

Name

Марко

30.08.2017 05:54

Ма дзаба писете писма,затворена,отворена,оваква,онаква....на залост,у дрзави гдје је пензионери који примају 180 КМ пензију и казу,добро је,редовна је,административни нерадници из разни институција кроје судбину,једино вам је ријесење као и мени Њемацка! На залост,тако је ! Сад је касно за све,земљиста узели,суме посјекли,руднике продали а политицке алтернативе нема јер су сви који се боре за власт били на власти и радили исто или слицно.Ко сад мозе промјенити ста,похапсити 1000 привредника који сад вазе за угледне цланове овог друства,2-3 хиљаде политицара,одузети ум имовину и насе паре са рацуна и вратити у дрзавну касу,ко то мозе....нико ! Тако да бјезите,док јос нуде људи посао,спасите покољења јер ове сељацине су немилосрдне,цак висе и не крију ста раде,вец је тај лоповлук постао стил зивота .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Франкфурт

30.08.2017 09:46

Дивно си ово рекао Марко. Бас тако. Али народ кад нема петљу да стисне па их развали, јер се боји за својих 180 км, онда мора овдје несто да млати.

Name

Пишка

30.08.2017 15:33

А,ви други пут писите ста да се конкретно уради,а не небулозе. Изгубих пола сата цитајуци коментаре,а нигдје рјесења...Памет у главу,добро размисли,па онда писи...

Name

Писка моја

30.08.2017 16:13

Па ријесење је одлазак др Стево це дати по 100 ЕУР сваком младом доктору да иде дао би висе ал немозе њему је 8 март сваког викенда млада зена захтјевна ста цес

Name

Бојан Нишевић

30.08.2017 07:45

Кога још брига шта је изјавио тај папчић. То није брига ни његове господаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсиница цаца

30.08.2017 13:00

Изјави и ти несто па да видимо колико це то људи процитати кад си тако паметан. Видис папцица много људи подрзава , за разлику од вас ПАПАКА.. Тразио си и добио коментар.

Name

Комсија

30.08.2017 13:24

Е нека си му рекла! Срам га било да он ту несто писе о таквом интелектуалцу :)