Слимани мијења Мбапеа!

Лестер се ослобађа промашаја од 30. 000. 000 евра.

Фудбал 28.08.2017 | 10:00
Слимани мијења Мбапеа!
Свесни чињенице да ће феноменални Килијан Мбапе у наредних 72 сата сигурно напустити кнежевину и појачати Пари Сен Жермен, челници Монака бацили су се у потрагу за његовом заменом. 

Избор је пао на Ислама Слиманија, 29-годишњег нападача Лестера. Енглески Скај, који има добре изворе, преноси да је Мбапе већ напустио Монако и да је Алжирац главни пик управе Кнежева да га замени у шпицу, па ће конкретна понуда колико сутра стићи на Кинг Пауер.

Слимани, Лестерово прошлогодишње рекордно појачање од чак 30.000.000 евра, овог лета је већ био на мети Вотфорда и Њукасла, као и неколико тимова из остатка Европе, али је остао међу Лисицама.

Објективно, није се снашао на Кинг Пауеру од доласка из лисабонског Спортинга прошлог лета и није испунио очекивања (дао је само седам голова), а ове сезоне забележио је два наступа у Премијер лиги (оба пута с клупе) и постигао два поготка у Лига купу против Шефилд Јунајтеда (4:1).

Зато ће промена средине пријати свима, а видећемо хоће ли мајстор Леонардо Жардимпробудити звер у некада најбољем стрелцу Португалије.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар