Slimani mijenja Mbapea!

Lester se oslobađa promašaja od 30. 000. 000 evra.

Fudbal 28.08.2017 | 10:00
Slimani mijenja Mbapea!
Svesni činjenice da će fenomenalni Kilijan Mbape u narednih 72 sata sigurno napustiti kneževinu i pojačati Pari Sen Žermen, čelnici Monaka bacili su se u potragu za njegovom zamenom. 

Izbor je pao na Islama Slimanija, 29-godišnjeg napadača Lestera. Engleski Skaj, koji ima dobre izvore, prenosi da je Mbape već napustio Monako i da je Alžirac glavni pik uprave Kneževa da ga zameni u špicu, pa će konkretna ponuda koliko sutra stići na King Pauer.

Slimani, Lesterovo prošlogodišnje rekordno pojačanje od čak 30.000.000 evra, ovog leta je već bio na meti Votforda i Njukasla, kao i nekoliko timova iz ostatka Evrope, ali je ostao među Lisicama.

Objektivno, nije se snašao na King Paueru od dolaska iz lisabonskog Sportinga prošlog leta i nije ispunio očekivanja (dao je samo sedam golova), a ove sezone zabeležio je dva nastupa u Premijer ligi (oba puta s klupe) i postigao dva pogotka u Liga kupu protiv Šefild Junajteda (4:1).

Zato će promena sredine prijati svima, a videćemo hoće li majstor Leonardo Žardimprobuditi zver u nekada najboljem strelcu Portugalije.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar