Упуцан отац Мухамеда Бешића!

Мехо Бешић, отац репрезентативца БиХ Мухамеда Бешића, рањен је у суботу у пуцњави у мјесту Фалешићима код Сребреника, пренио је портал Аваз. ба.

Фудбал 27.08.2017 | 11:45
Упуцан отац Мухамеда Бешића!
Пуцњави је, према сазнањима „Аваза“ , кумовао алкохол и свађа између двије породице, Бешић и Суљановић. Ријеч је о комшијама, који су према изјавама очевидаца, и раније имали размирица и свађа.

„То је била општа туча између Мехе и три брата Суљановић и њихове двојице синова. Мехо је био сам на једној страни, а њих петорица на другој. У тој опћој макљажи, гдје су сијевале песнице, Бешић је био савладан. Када се очекивало да се све смири, Сенад је извадио пиштољ и са два хица ранио Меху“, испричао је за „Аваз“ свједок инцидента.

Бешић је погођен с два метка, у руку и ногу, и збринут је у Хитној помоћи у Сребренику.

Сукоб двије породице наводно траје дуже вријеме, а Бешић је раније нападао Суљановиће кад је био под дејством алкохола, а нервирало га је што они режу шуму.

Мјештани Фалешића кажу да је у четвртак Мехо био у посјети сину у Сплиту, гдје је Мухамед Бешић у дресу Евертона играо утакмицу Европске лиге против Хајдука.

„Сигурно му је Мухамед дао мало више новца, па се Мехо ових дана није тријезнио. Надам се да ће Бешић и Суљановићи изгладити овај неспоразум“, рекао је саговорник „Аваза“.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар