Upucan otac Muhameda Bešića!

Meho Bešić, otac reprezentativca BiH Muhameda Bešića, ranjen je u subotu u pucnjavi u mjestu Falešićima kod Srebrenika, prenio je portal Avaz. ba.

Fudbal 27.08.2017 | 11:45
Upucan otac Muhameda Bešića!
Pucnjavi je, prema saznanjima „Avaza“ , kumovao alkohol i svađa između dvije porodice, Bešić i Suljanović. Riječ je o komšijama, koji su prema izjavama očevidaca, i ranije imali razmirica i svađa.

„To je bila opšta tuča između Mehe i tri brata Suljanović i njihove dvojice sinova. Meho je bio sam na jednoj strani, a njih petorica na drugoj. U toj općoj makljaži, gdje su sijevale pesnice, Bešić je bio savladan. Kada se očekivalo da se sve smiri, Senad je izvadio pištolj i sa dva hica ranio Mehu“, ispričao je za „Avaz“ svjedok incidenta.

Bešić je pogođen s dva metka, u ruku i nogu, i zbrinut je u Hitnoj pomoći u Srebreniku.

Sukob dvije porodice navodno traje duže vrijeme, a Bešić je ranije napadao Suljanoviće kad je bio pod dejstvom alkohola, a nerviralo ga je što oni režu šumu.

Mještani Falešića kažu da je u četvrtak Meho bio u posjeti sinu u Splitu, gdje je Muhamed Bešić u dresu Evertona igrao utakmicu Evropske lige protiv Hajduka.

„Sigurno mu je Muhamed dao malo više novca, pa se Meho ovih dana nije trijeznio. Nadam se da će Bešić i Suljanovići izgladiti ovaj nesporazum“, rekao je sagovornik „Avaza“.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar