Милер дигао фрку: Шта тражи тај Анчелоти?!

„Не уклапам се у његове замисли“, грми један од симбола Бајерна!

Фудбал 27.08.2017 | 21:00
Милер дигао фрку: Шта тражи тај Анчелоти?!
Олуја у Минхену. Кад јој време није.

Далеко од урагана, мада није баш ни поветарац, међутим, свакако јесте удар не тако давно једног од најзначанијих фудбалера Бајерна на шефа стручног штаба. Томас Милер је дигао глас. Ни мање, ни више, него против Карла Анчелотија.

„Не знам које квалитете тренер жели да види од мене. Очигледно је да се не уклапам 100 одсто у његове замисли“, рекао је Милер, после гостовања у Бремену, где је све до 72. минута седео на клупи а резерве, а на терен је крочио тек после првог гола Роберта Левандовског који су Баварци начели Вердер (2:0).

Милер је „пунокрвни“ Немац. Дете Бајерна. Симбол клуба. Воле га и навијачи, али у последње две сезоне није на оном нивоу на који је навикао заљубљенике у фудбал, па је и логично да понекад седне на клупу.

„Покушали смо да реализујемо план игре користећи широк простор тако да имамо већи посед лопте у средини. Тио је разлог због којег Милер није почео утакмицу. Ушао је у другом делу и био је добар. У питању је била одлука струке“, покушао је да смири страсти тренер Карло Анчелоти.

Немачки медији готово да се не баве победом Бајерна. Највећу пажњу поклањају статусу репрезентативца, позивајући новопромовисаног спортског директора клуба из Минхена, Хасана Салихамиџића да реши проблем, како би корист имао и државни тим.

„Чека нас велики број утакмица до краја сезоне, а ми знамо чиме све Томас располаже“, рекао је популарни Брацо.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар