Miler digao frku: Šta traži taj Ančeloti?!

„Ne uklapam se u njegove zamisli“, grmi jedan od simbola Bajerna!

Fudbal 27.08.2017 | 21:00
Miler digao frku: Šta traži taj Ančeloti?!
Oluja u Minhenu. Kad joj vreme nije.

Daleko od uragana, mada nije baš ni povetarac, međutim, svakako jeste udar ne tako davno jednog od najznačanijih fudbalera Bajerna na šefa stručnog štaba. Tomas Miler je digao glas. Ni manje, ni više, nego protiv Karla Ančelotija.

„Ne znam koje kvalitete trener želi da vidi od mene. Očigledno je da se ne uklapam 100 odsto u njegove zamisli“, rekao je Miler, posle gostovanja u Bremenu, gde je sve do 72. minuta sedeo na klupi a rezerve, a na teren je kročio tek posle prvog gola Roberta Levandovskog koji su Bavarci načeli Verder (2:0).

Miler je „punokrvni“ Nemac. Dete Bajerna. Simbol kluba. Vole ga i navijači, ali u poslednje dve sezone nije na onom nivou na koji je navikao zaljubljenike u fudbal, pa je i logično da ponekad sedne na klupu.

„Pokušali smo da realizujemo plan igre koristeći širok prostor tako da imamo veći posed lopte u sredini. Tio je razlog zbog kojeg Miler nije počeo utakmicu. Ušao je u drugom delu i bio je dobar. U pitanju je bila odluka struke“, pokušao je da smiri strasti trener Karlo Ančeloti.

Nemački mediji gotovo da se ne bave pobedom Bajerna. Najveću pažnju poklanjaju statusu reprezentativca, pozivajući novopromovisanog sportskog direktora kluba iz Minhena, Hasana Salihamidžića da reši problem, kako bi korist imao i državni tim.

„Čeka nas veliki broj utakmica do kraja sezone, a mi znamo čime sve Tomas raspolaže“, rekao je popularni Braco.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar