Сијевају ножеви у леђа између Јувентуса и Ливерпула!

Рат око двојице Немаца! Редси узвратили на некоректан потез Италијана и желе да им преотму договорено појачање.

Фудбал 28.08.2017 | 08:00
Сијевају ножеви у леђа између Јувентуса и Ливерпула!
Испланирао је Јувентус да опробаним рецептом украде квалитетно појачање и забоде нож у леђа другом клубу, али би могло да им се жестоко врати.

Јуве је Ливерпулу иза леђа преговарао са немачким везистом Емреон Џаном и добио његов усмени пристанак да ће наредног лета доћи у Торино као слободан играч. Он је ушао у последњу годину уговора, али нема дозволу да преговара са заинтересованим купцима пре 1. јануара. Немац је давнашња жеља Бјанконера и они га виде као замену за земљака Кедирукоји ће наредног лета напустити клуб...

Меутим, њихов потез је изазвао и реакцију Ливерпула који је узвартио ударац и решио да преотме италијанском шампиону већ договорено појачање. Јувентус је имао договор за трансфер Бенедикта Хеведеса који је прецртан у Шалкеу и ражалован је као капитен. Немац је пристао на селидбу у Торино, а Шалке је дао зелено светло за формулу да га Јуве позајми, а онда наредног лета обавезно откупи уговор за 10.000.000 евра.

Али Јирген Клоп је спремио понуду којом је решио да избаци Јуве из игре. И њему је неопходан леви бек, а Хеведеса одлично познаје из бундеслигашких дана. Зато је Ливерпул спремио 20.000.000 евра за куповину Шалкеовог дефанзивца који може да игра и као штопер. Нормално, клуб из Гелзенкирхена се одмах преоријентисао на понуду са Острва и наговара играча да прихавти слеидбу у Ливерпул пре него у Тприну.

Хеведес би радије у Јуве, али Клоп нуди више пара и њему, и Шалкеу... У игри је чак и Лестер који је такође спреман да Немцима плати 20.000.000 евра за обештећење.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар