Sijevaju noževi u leđa između Juventusa i Liverpula!

Rat oko dvojice Nemaca! Redsi uzvratili na nekorektan potez Italijana i žele da im preotmu dogovoreno pojačanje.

Fudbal 28.08.2017 | 08:00
Sijevaju noževi u leđa između Juventusa i Liverpula!
Isplanirao je Juventus da oprobanim receptom ukrade kvalitetno pojačanje i zabode nož u leđa drugom klubu, ali bi moglo da im se žestoko vrati.

Juve je Liverpulu iza leđa pregovarao sa nemačkim vezistom Emreon Džanom i dobio njegov usmeni pristanak da će narednog leta doći u Torino kao slobodan igrač. On je ušao u poslednju godinu ugovora, ali nema dozvolu da pregovara sa zainteresovanim kupcima pre 1. januara. Nemac je davnašnja želja Bjankonera i oni ga vide kao zamenu za zemljaka Kedirukoji će narednog leta napustiti klub...

Meutim, njihov potez je izazvao i reakciju Liverpula koji je uzvartio udarac i rešio da preotme italijanskom šampionu već dogovoreno pojačanje. Juventus je imao dogovor za transfer Benedikta Hevedesa koji je precrtan u Šalkeu i ražalovan je kao kapiten. Nemac je pristao na selidbu u Torino, a Šalke je dao zeleno svetlo za formulu da ga Juve pozajmi, a onda narednog leta obavezno otkupi ugovor za 10.000.000 evra.

Ali Jirgen Klop je spremio ponudu kojom je rešio da izbaci Juve iz igre. I njemu je neophodan levi bek, a Hevedesa odlično poznaje iz bundesligaških dana. Zato je Liverpul spremio 20.000.000 evra za kupovinu Šalkeovog defanzivca koji može da igra i kao štoper. Normalno, klub iz Gelzenkirhena se odmah preorijentisao na ponudu sa Ostrva i nagovara igrača da prihavti sleidbu u Liverpul pre nego u Tprinu.

Hevedes bi radije u Juve, ali Klop nudi više para i njemu, i Šalkeu... U igri je čak i Lester koji je takođe spreman da Nemcima plati 20.000.000 evra za obeštećenje.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar