Јојић о Звезди: Гол у 90. минуту? Може и раније!

Везиста Келна освежио меморију сећањем на окршаје са црвено-белима, а посебно оном из пролећа 2013. године када је директно одлучио борбу за шампионску титулу.

Фудбал 27.08.2017 | 22:00
Јојић о Звезди: Гол у 90. минуту? Може и раније!
Везиста Келна Милош Јојић добро зна како изгледају, али и како се решавају мечеви са Црвеном звездом, па се чини да са нестпљењем очекује утакмицу против екипе ВладанаМилојевића.

Српски фудбалер је, пре свега, изузетно задовољан што ће се први пут у групној фази такмичења наћи оба вечита ривала.

„За српски фудбал је одлично што су се и Партизан и Црвена звезда пласирали у Лигу Европе. Пратио сам обе утакмице, првенствено због мојих црно-белих и заиста сам поносан што су одличном игром изборили пласман у престижно такмичење“, рекао је Јојић за Журнал.

Звезда у Келн стиже већ 28. септембра, док ће Немци у српској престоници гостовати 7. децембра.

„Црвено-бели имају добар тим ове године, показали су зрелост у игри у овим квалификацијама. Наравно да ми је драго што ћу поново имати прилику поново да играм у Београду“.

Јојић има изузетно пријатна искуства са вечитим ривалом, а поготово због фантастичног поготка у пролеће 2013. године, када је из слободног ударца у 90. минуту одлучио питање шампионске титуле.

„Добио сам много порука и питања да ли ћу поновити гол у 90. минуту. Немам ништа против да се деси и раније. Пред обе екипе је пуно обавеза. Кели и Црвена звезда су се пласирали у Европу после много година, за разлику од Партизана“, закључио је Јојић, уз благо „пецкање“ противника у Лиги Европе.

Келн није могао замисли тежи старт такмичења у групној фази, пошто ће већ 14. септембра гостовати Арсеналу на Емирејтсу, док ће црвено-бели истог дана угостити Бате Борисов.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар