Jojić o Zvezdi: Gol u 90. minutu? Može i ranije!

Vezista Kelna osvežio memoriju sećanjem na okršaje sa crveno-belima, a posebno onom iz proleća 2013. godine kada je direktno odlučio borbu za šampionsku titulu.

Fudbal 27.08.2017 | 22:00
Jojić o Zvezdi: Gol u 90. minutu? Može i ranije!
Vezista Kelna Miloš Jojić dobro zna kako izgledaju, ali i kako se rešavaju mečevi sa Crvenom zvezdom, pa se čini da sa nestpljenjem očekuje utakmicu protiv ekipe VladanaMilojevića.

Srpski fudbaler je, pre svega, izuzetno zadovoljan što će se prvi put u grupnoj fazi takmičenja naći oba večita rivala.

„Za srpski fudbal je odlično što su se i Partizan i Crvena zvezda plasirali u Ligu Evrope. Pratio sam obe utakmice, prvenstveno zbog mojih crno-belih i zaista sam ponosan što su odličnom igrom izborili plasman u prestižno takmičenje“, rekao je Jojić za Žurnal.

Zvezda u Keln stiže već 28. septembra, dok će Nemci u srpskoj prestonici gostovati 7. decembra.

„Crveno-beli imaju dobar tim ove godine, pokazali su zrelost u igri u ovim kvalifikacijama. Naravno da mi je drago što ću ponovo imati priliku ponovo da igram u Beogradu“.

Jojić ima izuzetno prijatna iskustva sa večitim rivalom, a pogotovo zbog fantastičnog pogotka u proleće 2013. godine, kada je iz slobodnog udarca u 90. minutu odlučio pitanje šampionske titule.

„Dobio sam mnogo poruka i pitanja da li ću ponoviti gol u 90. minutu. Nemam ništa protiv da se desi i ranije. Pred obe ekipe je puno obaveza. Keli i Crvena zvezda su se plasirali u Evropu posle mnogo godina, za razliku od Partizana“, zaključio je Jojić, uz blago „peckanje“ protivnika u Ligi Evrope.

Keln nije mogao zamisli teži start takmičenja u grupnoj fazi, pošto će već 14. septembra gostovati Arsenalu na Emirejtsu, dok će crveno-beli istog dana ugostiti Bate Borisov.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar