Томас и даље повређен - Кавси одустају од трејда?!

Највећи и најзнаћајнији трејд лета између Кливленд Кавалирса и Бостон Селтикса могао би да буде отказан, преноси Адријан Војнаровски.  Можда се не деси трејд Ирвинг-Томас? ЕСПН јавља да у Кливленду још увек процењују да ли ће пристати на трејд са Бостоном пошто Ајзеја Томас има одређених проблема са куком.

Кошарка 27.08.2017 | 09:30
Томас и даље повређен - Кавси одустају од трејда?!
После шокантног захтева за трејд од стране Кајрија Ирвинга, Кавси су дуго вагали и на крају одлучили да 'Унцле Дреwа' пошаљу у Масачусетс, у замену за Ајзеу Томаса, Џеју Краудера, Анта Жижића и заштићеног пика прве рунде на наредном драфту.

Међутим, новинар ЕСПН, најупућенији и најпоузданији када су у питању дешавања у НБА лиги, сазнаје да Томас и даље има проблема са повредом кука, због које је морао да заврши прошлу сезону раније, односно да није успео да прође лекарске прегледе у Охају. 

"Ситуација је веома осетљива", преноси Вој став управе вицешампиона света, док постоји опција да се цео посао откаже. 

Такође, постоји могућност и да Кливленд изврши додатни притисак на Бостон, после сазнања о здрављу једног од најбољих плејева лиге, како би евентуално добили права на још неког пика Селтикса, пре свега јер је Дени Ејнџ, генерални менаџер Келта, као један од главних разлога за трејдовање Ајзее навео управо повреде. 

С друге стране, Кајри ће лекарске прегледе у Масачусетсу обавити током дана.

Чинило се да је све завршено око највеће "размене" у НБА овог лета, али можда се на крају не деси трејд Ајзеја Томас, Џеј Краудер и Анте Жижић за Кајрија Ирвинга.

ЕСПН јавља да је Ајзеја Томас у петак ишао на лекарске прегледе, а Кливленд има страх због његовог повређеног кука и да због тога још увек размишљају да ли ће пристати на ову размену, па трејд још увек може да буде поништен.

"Ситуација је веома деликатна", цитира ЕСПН једног од својих извора.

Ајзеја Томас је повреду кука зарадио у финалу Источне конференције, управо против Кливленда (коју су Кавси и добили), а доктори у Бостону су тада одлучили да му операција није неопходна и да ће одмор бити довољан у процесу опоравка.

Од тада је прошло много, а Томас још није почео ни да трчи...

Навијачи Бостона су већ почели да по друштвеним мрежама деле фотографије и видео-снимке спаљених дресова Ајзеје Томаса, који се није много ни питао у овом трејду, а видећемо да ли ће се покајати због тог поступка.

Подсетимо да је Кајри Ирвинг затражио трејд, па уколико не дође до договора са Бостоном - видећемо које ће се екипе јавити и понудити "бољи дил".

Претходно се Денвер спомињао као солуција.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар