Драгић се због НБА повлачи из Словеније!

Репрезентативац Словеније Горан Драгић потврдио је да ће предстојеће Европско првенство бити последње у каријери.

Фудбал 26.08.2017 | 20:30
Драгић се због НБА повлачи из Словеније!
Кошаркаш Мајами Хита длучио се повуче из репрезентације после завршетка Евробаскета ,како би се максимално посветио НБА каријери.

Драгић је један од најбољих играча НБА екипе с Флориде и нема сумње да ће Словенцима много недостајати.

Словенци се налазе у групи А, а за пласман у идућу фазу турнира такмичиће ће се с Пољском, Грчком, Француском, Финском и Исландом.

У четвртак сам изашао на паркет и видео велики број људи на трибинама. Када сам напустио дворану знао сам да је то била моја последња утакмица пред најбољим навијачима на свету и скоро заплакао. Ноге и руке су ми постале тешке. Сетио сам се колико сам поносан био када сам добио први позив у јуниорску репрезентацију, поново проживео све емоције док сам освајао златну медаљу на Европском првенству за младе у Брну, написао је Драгић и додао:

"Чак ни сада не могу да поверујем како је време брзо прошло. Кажу да добре ствари не трају дуго, али оне ће заувек остати у мом срцу. Од тренутка када смо у Пољској 2009. године били на корак од медаље па до прославе 5. места на Еуробаскету 2013. када смо се осећали као шампиони", закључио је Драгић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар