Dragić se zbog NBA povlači iz Slovenije!

Reprezentativac Slovenije Goran Dragić potvrdio je da će predstojeće Evropsko prvenstvo biti poslednje u karijeri.

Fudbal 26.08.2017 | 20:30
Dragić se zbog NBA povlači iz Slovenije!
Košarkaš Majami Hita dlučio se povuče iz reprezentacije posle završetka Evrobasketa ,kako bi se maksimalno posvetio NBA karijeri.

Dragić je jedan od najboljih igrača NBA ekipe s Floride i nema sumnje da će Slovencima mnogo nedostajati.

Slovenci se nalaze u grupi A, a za plasman u iduću fazu turnira takmičiće će se s Poljskom, Grčkom, Francuskom, Finskom i Islandom.

U četvrtak sam izašao na parket i video veliki broj ljudi na tribinama. Kada sam napustio dvoranu znao sam da je to bila moja poslednja utakmica pred najboljim navijačima na svetu i skoro zaplakao. Noge i ruke su mi postale teške. Setio sam se koliko sam ponosan bio kada sam dobio prvi poziv u juniorsku reprezentaciju, ponovo proživeo sve emocije dok sam osvajao zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za mlade u Brnu, napisao je Dragić i dodao:

"Čak ni sada ne mogu da poverujem kako je vreme brzo prošlo. Kažu da dobre stvari ne traju dugo, ali one će zauvek ostati u mom srcu. Od trenutka kada smo u Poljskoj 2009. godine bili na korak od medalje pa do proslave 5. mesta na Eurobasketu 2013. kada smo se osećali kao šampioni", zaključio je Dragić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar