Мино Рајола понудио Инсињеа Барселони!

Упркос томе што је Италијан недавно изјавио да не желу у Барсу!

Фудбал 27.08.2017 | 20:00
Мино Рајола понудио Инсињеа Барселони!
Агенти су чудо. Некада давно, док је фудбал имао срце и душу, њихово мишљење није било важно, нити их је било ко узимао за озбиљно. Сада, у овом извнутом свету новца и баснословних трансфера, битнији су од самих играча. Бар је такав утисак. 

А Мино Рајола чини све да се сваког тренутка нађе у центру пажње. Суперагент и фудбалски представник звезда попут Пола Погбе, Златана Ибрахимовића, Ромелуа Лукакуа, Хенриха Мхитарјана, Марка Вератија, Ђанлуиђија Донаруме, Марија Балотелија и однедавноЛоренца Инсињеа званично је понудио Наполијеву ведету председнику Барселону Ђосеп Марији Бартомеуу! И то само неколико дана пошто је Инсиње поручио да „многи сањају да играју у Барселони, а да је његова једина жеља да носи дрес Наполија“...

Како преноси каталонски Мундо Депортиво, Рајола је Барсином председнику поручио да је Инсиње једини и прави играч који може да попуни празнину насталу Нејмаровим одласком. Додуше, Барселона је у међувремену довела Усмана Дембелеа и већ донекле закрпила ту рупу, док је на прагу доласка и Филипе Кутињо, а закључак је да ће све у наредним данима зависити управо од Бразилца. Јер, Барселона поред Дембелеа тражи још једно топ појачање, а у најужем кругу су Анхел Ди Марија, Вилијан и баш Инсиње.

У Италији Газета дело Спорт тврди да је Барселона већ доставила Наполију званичну понуду од 60.000.000 евра, али да је она глатко одбијена. Међутим, сада би ситуација могла драстично да се промени, уколико озбиљније умеша прсте. С обзиром на његову моћ на тржишту, неће бити важно ни шта кажу у Наполију, ни шта каже Инсиње. Биће по његовом и трансфер ће бити завршен. Доказ је слућај Ђиђија Донаруме, где је голобрадог чувара мреже обрлатио и навукао гнев Миланових навијача, али и јавности на његова леђа.

Све ће се решити у наредних шест дана...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар