Mino Rajola ponudio Insinjea Barseloni!

Uprkos tome što je Italijan nedavno izjavio da ne želu u Barsu!

Fudbal 27.08.2017 | 20:00
Mino Rajola ponudio Insinjea Barseloni!
Agenti su čudo. Nekada davno, dok je fudbal imao srce i dušu, njihovo mišljenje nije bilo važno, niti ih je bilo ko uzimao za ozbiljno. Sada, u ovom izvnutom svetu novca i basnoslovnih transfera, bitniji su od samih igrača. Bar je takav utisak. 

A Mino Rajola čini sve da se svakog trenutka nađe u centru pažnje. Superagent i fudbalski predstavnik zvezda poput Pola Pogbe, Zlatana Ibrahimovića, Romelua Lukakua, Henriha Mhitarjana, Marka Veratija, Đanluiđija Donarume, Marija Balotelija i odnedavnoLorenca Insinjea zvanično je ponudio Napolijevu vedetu predsedniku Barselonu Đosep Mariji Bartomeuu! I to samo nekoliko dana pošto je Insinje poručio da „mnogi sanjaju da igraju u Barseloni, a da je njegova jedina želja da nosi dres Napolija“...

Kako prenosi katalonski Mundo Deportivo, Rajola je Barsinom predsedniku poručio da je Insinje jedini i pravi igrač koji može da popuni prazninu nastalu Nejmarovim odlaskom. Doduše, Barselona je u međuvremenu dovela Usmana Dembelea i već donekle zakrpila tu rupu, dok je na pragu dolaska i Filipe Kutinjo, a zaključak je da će sve u narednim danima zavisiti upravo od Brazilca. Jer, Barselona pored Dembelea traži još jedno top pojačanje, a u najužem krugu su Anhel Di Marija, Vilijan i baš Insinje.

U Italiji Gazeta delo Sport tvrdi da je Barselona već dostavila Napoliju zvaničnu ponudu od 60.000.000 evra, ali da je ona glatko odbijena. Međutim, sada bi situacija mogla drastično da se promeni, ukoliko ozbiljnije umeša prste. S obzirom na njegovu moć na tržištu, neće biti važno ni šta kažu u Napoliju, ni šta kaže Insinje. Biće po njegovom i transfer će biti završen. Dokaz je slućaj Điđija Donarume, gde je golobradog čuvara mreže obrlatio i navukao gnev Milanovih navijača, ali i javnosti na njegova leđa.

Sve će se rešiti u narednih šest dana...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar