Александрине муке с хаљином

Александра Пријовић важи за певачицу која много пажње полаже на изглед и облачење, па је њено издање на прексиноћњем наступу изненадило све који су је гледали.

Забава 25.08.2017 | 20:15
Александрине муке с хаљином
Наиме, певачици је врло важно како изгледа, па због тога о њеном изгледу углавном воде рачуна најпознатији дизајнери. Ипак, њен стајлинг на једном београдском сплаву може да се окарактерише, најблаже речено, као промашај.

Прија је на сплав дошла у белој хаљини, у којој јој груди нису добро стајале, јер јој је хаљина била велика. То ће, испоставиће се у току вечери, бити њен најмањи проблем, јер јој је постава задавала тешке муке.

Како смо се уверили на лицу места, певачица је хаљину и у току певања повлачила и намештала, али безуспешно, јер је готово сигурно била за број већа. При сваком покрету би се стварали набори, а неравна постава је додатно покварила утисак. Овакво певачицино издање није прошло неопажено ни код публике.



 Није ми јасно зашто је обукла ову хаљину?! Ем јој се све гужва, па изгледа као да има вишак килограма, ем јој све време вири постава - коментарисале су девојке у првом реду, а чак ни мушкарци нису били задовољни њеним изгледом.

- Обукла се као баба, хаљина јој је превелика, сакрила је све и у њој изгледа преозбиљно за своје године - били су неки од коментара мушког дела, навикнутог на провокативан стајлинг младе певачице. 

 Ипак, Прија је, без обзира на коментаре, наставила да пева до јутарњих часова, а на наступу су је пратили њени најближи пријатељи. Иако се шушкало да је у затегнутим односима са дечком Филипом, због одлуке да оде на пут на дан кад је прослављао рођендан, он је видно расположен међу првима дошао на наступ и није скидао поглед са своје драге.



На паузама су седели заједно и размењивали нежности, те тако показали да приче о њиховом растанку нису тачне. Друштво овом пару правио је текстописац Драган Брајовић Браја, који је аутор скоро свих Пријиних нових песама.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мала хаљина

25.08.2017 19:56

Кад је несто велико онда виси. Фин је модел за каубојски салон.

ОДГОВОРИТЕ