Aleksandrine muke s haljinom

Aleksandra Prijović važi za pevačicu koja mnogo pažnje polaže na izgled i oblačenje, pa je njeno izdanje na preksinoćnjem nastupu iznenadilo sve koji su je gledali.

Zabava 25.08.2017 | 20:15
Aleksandrine muke s haljinom
Naime, pevačici je vrlo važno kako izgleda, pa zbog toga o njenom izgledu uglavnom vode računa najpoznatiji dizajneri. Ipak, njen stajling na jednom beogradskom splavu može da se okarakteriše, najblaže rečeno, kao promašaj.

Prija je na splav došla u beloj haljini, u kojoj joj grudi nisu dobro stajale, jer joj je haljina bila velika. To će, ispostaviće se u toku večeri, biti njen najmanji problem, jer joj je postava zadavala teške muke.

Kako smo se uverili na licu mesta, pevačica je haljinu i u toku pevanja povlačila i nameštala, ali bezuspešno, jer je gotovo sigurno bila za broj veća. Pri svakom pokretu bi se stvarali nabori, a neravna postava je dodatno pokvarila utisak. Ovakvo pevačicino izdanje nije prošlo neopaženo ni kod publike.



 Nije mi jasno zašto je obukla ovu haljinu?! Em joj se sve gužva, pa izgleda kao da ima višak kilograma, em joj sve vreme viri postava - komentarisale su devojke u prvom redu, a čak ni muškarci nisu bili zadovoljni njenim izgledom.

- Obukla se kao baba, haljina joj je prevelika, sakrila je sve i u njoj izgleda preozbiljno za svoje godine - bili su neki od komentara muškog dela, naviknutog na provokativan stajling mlade pevačice. 

 Ipak, Prija je, bez obzira na komentare, nastavila da peva do jutarnjih časova, a na nastupu su je pratili njeni najbliži prijatelji. Iako se šuškalo da je u zategnutim odnosima sa dečkom Filipom, zbog odluke da ode na put na dan kad je proslavljao rođendan, on je vidno raspoložen među prvima došao na nastup i nije skidao pogled sa svoje drage.



Na pauzama su sedeli zajedno i razmenjivali nežnosti, te tako pokazali da priče o njihovom rastanku nisu tačne. Društvo ovom paru pravio je tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji je autor skoro svih Prijinih novih pesama.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mala haljina

25.08.2017 19:56

Kad je nesto veliko onda visi. Fin je model za kaubojski salon.

ODGOVORITE