Скандал у Монаку: Терзић напао и пријетио Вулетићу!

ФК Партизан саопштио је да је Владимира Вулетића после жреба за ЛЕ напао генерални директор Звезде Звездан Терзић и претио да ће му "откинути главу".  БРУКА: Терзић насрнуо на Вулетића у Монаку! Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић, према тврдњама из Партизана, на жребу за Лигу Европе у Монаку, насрнуо на потпредседника црно-белих Владимира Вулетића. "Откинућу ти главу!", викао Терзић, преноси Партизан.

Фудбал 25.08.2017 | 17:00
Скандал у Монаку: Терзић напао и пријетио Вулетићу!
Брука Срба на жребу у Монте Карлу!

Уместо да се сви заједно радујемо проласку два клуба у групну фазу Лиге Европе, инцидент!

Партизан је у саопштењу оптужио Звездана Терзића да је насрнуо на потпредседника Партизана Владимира Вулетића, претећи му: "Откинућу ти главу!".

Из клуба наводе да је Терзић претио потпредседнику црно-белог клуба, казавши му да ће му "откинути главу.

Партизан и Црвена звезда добили су групе у Лиги Европе, а саопштење Партизана преносимо у целости:

"Уместо да, са задовољством присуствује, први пут након десет година, жребу за неко европско такмичење, чему се и ми у Партизану искрено радујемо, јер нам је интерес српског фудбала изнад свега, очигледно ненавикнут на Грималди форум у којем се обрео, доктор Звездан Терзиц је, ничим изаван, након жреба, пришао потпредседнику Партизана, Владимиру Вулетићу, унео му се у лице и, повлачећи га за ревер сакоа, истакао претњу "да ће му откинути главу" уколико га буде даље спомињао.

Након интервенције Владимира Вулетића да ће га увек спомињати када он спомиње Партизан, указивања да то понашање не приличи једном доктору и питања да ли он то изриче претње физичким насиљем, он их је јавно, пред сведоцима, потврдио.

На овај начин су флагрантно прекршене све цивилизацијске, спортске и етичке тековине а учињене су криминалне радње које спадају у кривична дела по позитивном законодавству не само наше дрзаве.

Следствено овоме, ФК Партизан ће поднети пријаве Етичком одбору УЕФА, Етичкој комисији ФСС и, најзад, полицијским и органима правосуђа Републике Србије", пише у саопштењу Партизана.

Владимир Вулетић, правник, у име Партизана најчешће реагује на саопштења из Црвене звезде, потого на изјаве Звездана Терзића када он помиње комшијски клуб у негативном контексту. То смо често имали прилике да читамо у претходних годину дана, поготово када је Терзић оптуживао Партизан "за лоповлук", да би му Вулетић, између осталог, иронично узвраћао алудирајући на његову докторску диплому и на начин како ју је стекао.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар