Skandal u Monaku: Terzić napao i prijetio Vuletiću!

FK Partizan saopštio je da je Vladimira Vuletića posle žreba za LE napao generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić i pretio da će mu "otkinuti glavu".  BRUKA: Terzić nasrnuo na Vuletića u Monaku! Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, prema tvrdnjama iz Partizana, na žrebu za Ligu Evrope u Monaku, nasrnuo na potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića. "Otkinuću ti glavu!", vikao Terzić, prenosi Partizan.

Fudbal 25.08.2017 | 17:00
Skandal u Monaku: Terzić napao i prijetio Vuletiću!
Bruka Srba na žrebu u Monte Karlu!

Umesto da se svi zajedno radujemo prolasku dva kluba u grupnu fazu Lige Evrope, incident!

Partizan je u saopštenju optužio Zvezdana Terzića da je nasrnuo na potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, preteći mu: "Otkinuću ti glavu!".

Iz kluba navode da je Terzić pretio potpredsedniku crno-belog kluba, kazavši mu da će mu "otkinuti glavu.

Partizan i Crvena zvezda dobili su grupe u Ligi Evrope, a saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

"Umesto da, sa zadovoljstvom prisustvuje, prvi put nakon deset godina, žrebu za neko evropsko takmičenje, čemu se i mi u Partizanu iskreno radujemo, jer nam je interes srpskog fudbala iznad svega, očigledno nenaviknut na Grimaldi forum u kojem se obreo, doktor Zvezdan Terzic je, ničim izavan, nakon žreba, prišao potpredsedniku Partizana, Vladimiru Vuletiću, uneo mu se u lice i, povlačeći ga za rever sakoa, istakao pretnju "da će mu otkinuti glavu" ukoliko ga bude dalje spominjao.

Nakon intervencije Vladimira Vuletića da će ga uvek spominjati kada on spominje Partizan, ukazivanja da to ponašanje ne priliči jednom doktoru i pitanja da li on to izriče pretnje fizičkim nasiljem, on ih je javno, pred svedocima, potvrdio.

Na ovaj način su flagrantno prekršene sve civilizacijske, sportske i etičke tekovine a učinjene su kriminalne radnje koje spadaju u krivična dela po pozitivnom zakonodavstvu ne samo naše drzave.

Sledstveno ovome, FK Partizan će podneti prijave Etičkom odboru UEFA, Etičkoj komisiji FSS i, najzad, policijskim i organima pravosuđa Republike Srbije", piše u saopštenju Partizana.

Vladimir Vuletić, pravnik, u ime Partizana najčešće reaguje na saopštenja iz Crvene zvezde, potogo na izjave Zvezdana Terzića kada on pominje komšijski klub u negativnom kontekstu. To smo često imali prilike da čitamo u prethodnih godinu dana, pogotovo kada je Terzić optuživao Partizan "za lopovluk", da bi mu Vuletić, između ostalog, ironično uzvraćao aludirajući na njegovu doktorsku diplomu i na način kako ju je stekao.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar