Видео: Славље Партизанове свлачионице...!

Дајте сад Милан да се играмо! Како је Вулићевић убедио Ђукића да црно-бели добију слободан дан? Илиев љубио играче, Орбан платио вечеру! Вазура: "Финансијски смо мирни бар годину дана". Вучелић о мађарском премијеру и његовом шмекерском потезу. Погледајте како је било у свлачионици Партизана после гажења Видеотона!

Фудбал 25.08.2017 | 15:30
Видео: Славље Партизанове свлачионице...!
Песма Гробара са трибина Панчо арене, па песма играча у свлачионици стадиона у Фелчуту. Заслужено певају партизановци, пошто су опет део Европе.

Црно-бели су у реваншу последњег елиминационог кола слистили Видеотон (4:0) и тако осигурали најмање још шест међународних утакмица, истовремено напунили клупску касу са бар 3.500.000 евра, али још више своја и срца навијача.



Отуда је разумљиво што су знали како да прославе тријумф у Мађарској. Вредан осмог пласмана у групну фазу УЕФА такмичења у последњој децениј.

„Ко ће да броји. Сваке године. Једне смо прескочили, морали смо да се одморимо мало“, смешкао се капитен Мирослав Вулићевић.

Десни бек је одмах по уласку у свлачионицу „избоксовао“ слободан дан за саиграче и себе, у разговору са тренером Мирославом Ђукићем.

„Шефе, ово у другом полувремену је био тренинг. Одрадили смо опоравак. Сутра - слободан дан“, алудирао је Вулићевић, на чињеницу да је после 3:0 Парни ваљак рутински привео меч крају и победу учинио чак и убедљивијом.



У благодетима слободног дана црно-бели ће на миру да испрате жреб за групну фазу Лиге Европе, заказан за 13 сати у Монаку.

„Ма, дај тај Милан да се играмо“, чуло се из свлачионице Партизана, док су играчи позирали за заједничку фотографију.



Партизан у групној фази Лиге Европе. Па, то је сада већ постало уобичајено, то више није изненађење. Заправо је необично и изузетак је када Партизан није у групној фази неког европског такмичења. На ово нас је Партизан навикао.

Црно-бели су у Мађарској демонстрирали модеран фудбал и што је најважније ефикасан. Од ружне, тврде београдске утакмице против Видеотона и резултата 0:0, до праве рапсодије и убедљиве победе. Умало је Видеотону враћен цео дуг са каматом од пре 33 године.

Заслужено је српски шампион у "другој европској лиги", постао је "европска константа".

Наравно, после меча, у утроби стадиона у Фелчуту, славље играча, чланова управе. Спортски директор Ивица Илиев грлио је и љубио играче, тренера Мирослава Ђукића: "Браво, мајсторе, браво!", говорио му је.



"Ово је европска верификација наше 'дупле круне'. Ово је значајан успех за Партизан, потврда онога што радимо. Честитам свим партизановцима, играчима, тренеру, свима у клубу. Волео бих да на свим утакмицама убудуће имамо своје навијаче", рекао је за ТВ Партизан председник клуба Милорад Вучелић одмах после утакмице.

Осврнуо се и на дежурне критичаре:

"Морам да кажем да ја не читам те људе, те вајне патизановце који имају потребу да стално непто гунђају или кажу, ја се не обазирем на то".

Вучелић је открио и детаље разговора са мађарским премијером Виктором Орбаном, који је велики навијач Видеотона:

"Причао сам мало са Орбаном, врло пријатан човек, фин, одмерен срдачног понашања. Показао је и љубав према фудбалу. Марко Николић нам је јуче препоручио ресторан, покушали смо да платимо, а Орбан се јавио да анулира рачун, показао је предусретљивост. Рекао ми је да не зна много о фудбалу, али да у оваквим стварима не може да погреши".

Пословни директор Милош Вазура је задовољно трљао руке, јер ће се у касу црно-белих слити нова, сасвим пристојна свота европских новчаница.

"Свим знамо шта смо преживели да дођемо овде. Ово нам много значи, годину дана смо мирни финансијски, ако не и дуже. Али, сада су играчи у првом плану".

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар