Video: Slavlje Partizanove svlačionice...!

Dajte sad Milan da se igramo! Kako je Vulićević ubedio Đukića da crno-beli dobiju slobodan dan? Iliev ljubio igrače, Orban platio večeru! Vazura: "Finansijski smo mirni bar godinu dana". Vučelić o mađarskom premijeru i njegovom šmekerskom potezu. Pogledajte kako je bilo u svlačionici Partizana posle gaženja Videotona!

Fudbal 25.08.2017 | 15:30
Video: Slavlje Partizanove svlačionice...!
Pesma Grobara sa tribina Pančo arene, pa pesma igrača u svlačionici stadiona u Felčutu. Zasluženo pevaju partizanovci, pošto su opet deo Evrope.

Crno-beli su u revanšu poslednjeg eliminacionog kola slistili Videoton (4:0) i tako osigurali najmanje još šest međunarodnih utakmica, istovremeno napunili klupsku kasu sa bar 3.500.000 evra, ali još više svoja i srca navijača.



Otuda je razumljivo što su znali kako da proslave trijumf u Mađarskoj. Vredan osmog plasmana u grupnu fazu UEFA takmičenja u poslednjoj decenij.

„Ko će da broji. Svake godine. Jedne smo preskočili, morali smo da se odmorimo malo“, smeškao se kapiten Miroslav Vulićević.

Desni bek je odmah po ulasku u svlačionicu „izboksovao“ slobodan dan za saigrače i sebe, u razgovoru sa trenerom Miroslavom Đukićem.

„Šefe, ovo u drugom poluvremenu je bio trening. Odradili smo oporavak. Sutra - slobodan dan“, aludirao je Vulićević, na činjenicu da je posle 3:0 Parni valjak rutinski priveo meč kraju i pobedu učinio čak i ubedljivijom.



U blagodetima slobodnog dana crno-beli će na miru da isprate žreb za grupnu fazu Lige Evrope, zakazan za 13 sati u Monaku.

„Ma, daj taj Milan da se igramo“, čulo se iz svlačionice Partizana, dok su igrači pozirali za zajedničku fotografiju.



Partizan u grupnoj fazi Lige Evrope. Pa, to je sada već postalo uobičajeno, to više nije iznenađenje. Zapravo je neobično i izuzetak je kada Partizan nije u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Na ovo nas je Partizan navikao.

Crno-beli su u Mađarskoj demonstrirali moderan fudbal i što je najvažnije efikasan. Od ružne, tvrde beogradske utakmice protiv Videotona i rezultata 0:0, do prave rapsodije i ubedljive pobede. Umalo je Videotonu vraćen ceo dug sa kamatom od pre 33 godine.

Zasluženo je srpski šampion u "drugoj evropskoj ligi", postao je "evropska konstanta".

Naravno, posle meča, u utrobi stadiona u Felčutu, slavlje igrača, članova uprave. Sportski direktor Ivica Iliev grlio je i ljubio igrače, trenera Miroslava Đukića: "Bravo, majstore, bravo!", govorio mu je.



"Ovo je evropska verifikacija naše 'duple krune'. Ovo je značajan uspeh za Partizan, potvrda onoga što radimo. Čestitam svim partizanovcima, igračima, treneru, svima u klubu. Voleo bih da na svim utakmicama ubuduće imamo svoje navijače", rekao je za TV Partizan predsednik kluba Milorad Vučelić odmah posle utakmice.

Osvrnuo se i na dežurne kritičare:

"Moram da kažem da ja ne čitam te ljude, te vajne patizanovce koji imaju potrebu da stalno nepto gunđaju ili kažu, ja se ne obazirem na to".

Vučelić je otkrio i detalje razgovora sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, koji je veliki navijač Videotona:

"Pričao sam malo sa Orbanom, vrlo prijatan čovek, fin, odmeren srdačnog ponašanja. Pokazao je i ljubav prema fudbalu. Marko Nikolić nam je juče preporučio restoran, pokušali smo da platimo, a Orban se javio da anulira račun, pokazao je predusretljivost. Rekao mi je da ne zna mnogo o fudbalu, ali da u ovakvim stvarima ne može da pogreši".

Poslovni direktor Miloš Vazura je zadovoljno trljao ruke, jer će se u kasu crno-belih sliti nova, sasvim pristojna svota evropskih novčanica.

"Svim znamo šta smo preživeli da dođemo ovde. Ovo nam mnogo znači, godinu dana smo mirni finansijski, ako ne i duže. Ali, sada su igrači u prvom planu".

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar