Доналд: Ако ме питате да ли желим да останем...?!

Фудбалер Црвене звезде Мичел Доналд и један је од оних за које се не зна да ли ће остати у клубу и током јесени.  Доналд: Желим да останем! "Имам уговор до краја године, видећемо", подсетио је холандски везиста.

Фудбал 25.08.2017 | 13:15
Доналд: Ако ме питате да ли желим да останем...?!
Доналд је као капитен водио Црвену звезду до пласмана у групну фазу Лиге Европе.

Звезда је у четвртак увече победила Краснодар са 2:1 у Београду и тако надокнадила пораз од 3:2 из Русије прошле недеље.

"Свакако бих желео да играм у некој бољој лиги и проценићу сваку понуду ако дође, али ако ме питате да ли желим да останем у Звезди, одговор је да. Имам уговор до краја године и видећемо", рекао је Доналд новинарима. 

Холанђанин је казао да је за њега ово лето изузетно емотивно и да је екипа за кратко време направила феноменалне ствари. 

Холанђанин Мичел Доналд је и у реваншу против Краснодара био човек који је држао Звездину средину терена и на крају је београдски тим дошао до тријумфа и првог пласмана у Лигу Европе после 10 година. Није Доналд крио емоције после победе, а оно што је најважније за навијаче црвено-белих, најавио је останак у клубу.

"Невероватан осећај. Одиграли смо фантастичан меч против одличног противника. Дали смо два сјајна гола. Нисам сигурам да ли је био пенал", рекао је холандски везиста новинарима после меча на стадиону Рајко Митић.

Да ли остаје у Звезди?

"Да, ако ме питате да ли желим да останем. Наравно, свакако да бих желео да заиграм у некој бољој лиги, проценићу сваку евентуалну понуду, али ако ме питате да ли зелим да останем одговор је - да. Имам уговор до краја године, видећемо".

Похвалио је Холанђанин на крају целокупан рад екипе у летњем периоду.

"Било је изузетно емотивно. Направили смо феноменалне ствари за кратко време", закључио је Доналд.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар