Donald: Ako me pitate da li želim da ostanem...?!

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald i jedan je od onih za koje se ne zna da li će ostati u klubu i tokom jeseni.  Donald: Želim da ostanem! "Imam ugovor do kraja godine, videćemo", podsetio je holandski vezista.

Fudbal 25.08.2017 | 13:15
Donald: Ako me pitate da li želim da ostanem...?!
Donald je kao kapiten vodio Crvenu zvezdu do plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

Zvezda je u četvrtak uveče pobedila Krasnodar sa 2:1 u Beogradu i tako nadoknadila poraz od 3:2 iz Rusije prošle nedelje.

"Svakako bih želeo da igram u nekoj boljoj ligi i proceniću svaku ponudu ako dođe, ali ako me pitate da li želim da ostanem u Zvezdi, odgovor je da. Imam ugovor do kraja godine i videćemo", rekao je Donald novinarima. 

Holanđanin je kazao da je za njega ovo leto izuzetno emotivno i da je ekipa za kratko vreme napravila fenomenalne stvari. 

Holanđanin Mičel Donald je i u revanšu protiv Krasnodara bio čovek koji je držao Zvezdinu sredinu terena i na kraju je beogradski tim došao do trijumfa i prvog plasmana u Ligu Evrope posle 10 godina. Nije Donald krio emocije posle pobede, a ono što je najvažnije za navijače crveno-belih, najavio je ostanak u klubu.

"Neverovatan osećaj. Odigrali smo fantastičan meč protiv odličnog protivnika. Dali smo dva sjajna gola. Nisam siguram da li je bio penal", rekao je holandski vezista novinarima posle meča na stadionu Rajko Mitić.

Da li ostaje u Zvezdi?

"Da, ako me pitate da li želim da ostanem. Naravno, svakako da bih želeo da zaigram u nekoj boljoj ligi, proceniću svaku eventualnu ponudu, ali ako me pitate da li zelim da ostanem odgovor je - da. Imam ugovor do kraja godine, videćemo".

Pohvalio je Holanđanin na kraju celokupan rad ekipe u letnjem periodu.

"Bilo je izuzetno emotivno. Napravili smo fenomenalne stvari za kratko vreme", zaključio je Donald.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar