Илиев: Постоји та "бомба над бомбама"!

"Ми смо сада магнет", рекао је спортски директор Партизана и извинио се играчима што је био оштар у свлачионици.

Фудбал 25.08.2017 | 12:30
Илиев: Постоји та "бомба над бомбама"!
Као да 0:4 и јесен у Европи само по себи није довољан поклон за навијаче, спортски директор Партизана и један од твораца шампионског тима, Ивица Илиев, имао је још једну лепу вест за црно-белу породицу.

"Нећемо стати на овоме, имамо високе амбиције. Очекујем велику јесен у Европи и сада мирно радимо на два, евентуално три појачања. Ми смо сада магнет, потенцијално постоји бомба над бомбама, али да сачекамо још мало. Знате да су код мене само нападачи 'у игри'", рекао је видно расположени и насмејани директор шампиона Србије.

Оно што Илиев није рекао конкретно, али јесте између редова, гласи да је Урош Ђурђевић одиграо вероватно последњу утакмицу у Партизану и да је поменута "бомба над бомбама" заправо замена за најбољег стрелца екипе, момка који је асистирао па два пута погодио мету у незаборавној вечери у Фелчуту.

Када су заслужили критике - критиковао је. Када су заслужили похвале - није их штедео.

Илиев је у суперлативима говорио о играчима које је на терен "Панчо арене" послао тренер Мирослав Ђукић.

"Морам јавно да се извиним играчима пошто сам био мало груб у свлачионици пред овај меч, изгледа да је уродило плодом", рекао је.

"Знао сам да наша офанзивна четворка не може два пута заредом да одигра онако слабо што се показало као тачно. Свака част момцима, заслужили су ове тренутке велике среће", завршио је Илиев.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар