Iliev: Postoji ta "bomba nad bombama"!

"Mi smo sada magnet", rekao je sportski direktor Partizana i izvinio se igračima što je bio oštar u svlačionici.

Fudbal 25.08.2017 | 12:30
Iliev: Postoji ta "bomba nad bombama"!
Kao da 0:4 i jesen u Evropi samo po sebi nije dovoljan poklon za navijače, sportski direktor Partizana i jedan od tvoraca šampionskog tima, Ivica Iliev, imao je još jednu lepu vest za crno-belu porodicu.

"Nećemo stati na ovome, imamo visoke ambicije. Očekujem veliku jesen u Evropi i sada mirno radimo na dva, eventualno tri pojačanja. Mi smo sada magnet, potencijalno postoji bomba nad bombama, ali da sačekamo još malo. Znate da su kod mene samo napadači 'u igri'", rekao je vidno raspoloženi i nasmejani direktor šampiona Srbije.

Ono što Iliev nije rekao konkretno, ali jeste između redova, glasi da je Uroš Đurđević odigrao verovatno poslednju utakmicu u Partizanu i da je pomenuta "bomba nad bombama" zapravo zamena za najboljeg strelca ekipe, momka koji je asistirao pa dva puta pogodio metu u nezaboravnoj večeri u Felčutu.

Kada su zaslužili kritike - kritikovao je. Kada su zaslužili pohvale - nije ih štedeo.

Iliev je u superlativima govorio o igračima koje je na teren "Pančo arene" poslao trener Miroslav Đukić.

"Moram javno da se izvinim igračima pošto sam bio malo grub u svlačionici pred ovaj meč, izgleda da je urodilo plodom", rekao je.

"Znao sam da naša ofanzivna četvorka ne može dva puta zaredom da odigra onako slabo što se pokazalo kao tačno. Svaka čast momcima, zaslužili su ove trenutke velike sreće", završio je Iliev.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar