Емотивни Борјан: Побједа за навијаче, жену и сина!

Голман Црвене звезде Милан Борјан није крио сузе после невероватног успеха његовог клуба и пласмана у Лигу Европе.  Овако је Борјан увео Звезду у Лигу Евопе! Голман Црвене звезде Милан Борјан истакао се у реванш мечу против екипе Краснодара фантастичном интервенцијом у 90. минуту.

Фудбал 25.08.2017 | 10:45
Емотивни Борјан: Побједа за навијаче, жену и сина!
Изабраници Владан Милојевића пласирали су се, после десет година, у групну фазу Лиге Европа, пошто су у Београду, у реванш утакмици плеј-офа, победили руски Краснодар са 2:1.

"Не зна шта да кажем, желео бих ову победу да посветим навијачима, својој жени и свом сину. Наравно, верујем у ову екипу, верујем у овог тренера, цео стручни штаб, као што нама навијачи верују нама, тако смо и ми веровали . Ово је историјски моменат за Србију, за клуб, за навијаче. Леп осећај, ту смо ми и цела екипа је данас одрадила нестваран посао, показали смо колико смо велики клуб и вратили оно што треба Црвеној звезди и Србији, целом нашем народу", рекао је сјајни голман црвено-белх. 

Судија Тобијас Штиле доносио је необјашњиве одлуке, а Борјан сматра да је на крају најбитнија победа тима. 

"Није није био пенал, баш сам видео како је лопту гурнуо а није пипнуо играча и мислим да је судија ту велику грешку направио, али победили смо, прошли смо, идемо даље. Суђење не бих да коментаришем, најбитније је да смо победили и прошли. 

Екипа Краснодара смањила је вођство Звезде у 86 минуту из пенала. 

"Свашта је просло кроз главу када је свирао пенал, ја не могу да опишем, ноге су ми мало отказале. После примљеног гола је требало само да дигнемо главу и пробамо да се одбранимо и дамо још један гол у последњих десет минута и то је то". 

Жреб за групну фазу обавиће се у петак од 13 часова у Монаку. 

"Небитно ко нам дође у групној фази, показали смо да можемо да играмо са било ким, видећемо сутра ко ће да испадне, сада се концентришемо на дерби и то је то".

Овако је Борјан увео Звезду у Лигу Евопе! Голман Црвене звезде Милан Борјан истакао се у реванш мечу против екипе Краснодара фантастичном интервенцијом у 90. минуту.

Репрезентативац Канаде, један је од најновијих појачања београдског клуба, који је већ неколико пута доказао да је стуб екипе Владана Милојевића.

Ипак, у једној од најважниих и историсјких ноћи за црвено-беле невероватном одбраном спасио је Црвену звезду, која се коначним резултатом после десет година пласирала у Лигу Европе.

Српски тим имао је великих 2:0 све до 86. минуту када је предност домаћина смањио Гранквист из пенала. С обзиром на резултат у првом сусрету, у Русији, у ком је Краснодар славио са 3:2, црвено-бели у Београду, никако нису смели да приме гол. 

Судија је продужио меч на шест минут, а тим из Русије имао је стопостотну прилику у 91. минуту, али је Борјан одбранио шут Гранквиста и избацио лопту у корнер.



Звезда се укупним резултатом 4:4 пласирала у групну фазу, а свакако треба истаћи да је цео тим одиграо сјајан меч.

Црвено-бели су повели голом Немање Радоњића у седмом минуту, а вођство је удвостручио Гелор Канга у 46. минуту.

Неуморни Габонац повукао је лопту са средине терена, стигао до неких 35 метара искоса и послао невероватан пројеклит у даљи угао гола Синицина за праву ерупцију крцате Маракане.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар