Николић: Играли смо као да имамо 13 година!

Тренер фудбалер Видеотона Марко Николић оценио је да је Партизан заслужено прошао у групну фазу Лиге Европа, после победе у реваншу у Фелчуту од 4:0.  Николић: Сјајни Стојковић и наши поклони - заслужена победа Партизана! "Имали смо европску кампању преко свих очекивања, али вечерас смо давали поклоне као да имамо 13 година", објаснио је тренер Видеотона после убедљивог пораза од црно-белих.

Фудбал 25.08.2017 | 10:30
Николић: Играли смо као да имамо 13 година!
"Честитке Партизану на заслуженој победи, одлично смо отворили меч, али смо кренули да правимо недопустиве грешке за овај ниво такмичења. Када се све сабере и одузме, Партизан је био бољи у овом двомечу. Одлично смо репрезентовали Мађарску у Лиги Европе, све до овог последњег меча".

Видеотон није успео да се пласира у групну фазу Лигу Европа, пошто је у реванш мечу плеј-офа поражен од Партизана са 4:0. У првој утакмици прошлог четвртка у Београду било је 0:0. 

"Голман Партизан је одлично реаговао на почетку меца, а онда су уследили наши "поклони", које је Партизан искористио. После црвеног картона све је било готово", додао је он.

Упитан да ли га посебно боли пораз и елиминација од Партизана, пошто је прошле сезоне предводио београдски клуб до "дупле круне", Николић је рекао да је меч посматрао "крајње професионално". 

"Нисам посматрао на утакмицу на тај нацин. Не бих ширио анализу, као да имамо 13 година, а не да играмо професионални фудбал. Овај пораз сам доживео професионално. Нисмо ништа добили у овом мечу, изгубили смо као мала деца, као на нивоу омладинског фудбала смо се понашали. Имали смо добру европску кампању, али се сада окрећемо домаћем шампионату", закључио је Николић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар