Nikolić: Igrali smo kao da imamo 13 godina!

Trener fudbaler Videotona Marko Nikolić ocenio je da je Partizan zasluženo prošao u grupnu fazu Lige Evropa, posle pobede u revanšu u Felčutu od 4:0.  Nikolić: Sjajni Stojković i naši pokloni - zaslužena pobeda Partizana! "Imali smo evropsku kampanju preko svih očekivanja, ali večeras smo davali poklone kao da imamo 13 godina", objasnio je trener Videotona posle ubedljivog poraza od crno-belih.

Fudbal 25.08.2017 | 10:30
Nikolić: Igrali smo kao da imamo 13 godina!
"Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi, odlično smo otvorili meč, ali smo krenuli da pravimo nedopustive greške za ovaj nivo takmičenja. Kada se sve sabere i oduzme, Partizan je bio bolji u ovom dvomeču. Odlično smo reprezentovali Mađarsku u Ligi Evrope, sve do ovog poslednjeg meča".

Videoton nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Ligu Evropa, pošto je u revanš meču plej-ofa poražen od Partizana sa 4:0. U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Beogradu bilo je 0:0. 

"Golman Partizan je odlično reagovao na početku meca, a onda su usledili naši "pokloni", koje je Partizan iskoristio. Posle crvenog kartona sve je bilo gotovo", dodao je on.

Upitan da li ga posebno boli poraz i eliminacija od Partizana, pošto je prošle sezone predvodio beogradski klub do "duple krune", Nikolić je rekao da je meč posmatrao "krajnje profesionalno". 

"Nisam posmatrao na utakmicu na taj nacin. Ne bih širio analizu, kao da imamo 13 godina, a ne da igramo profesionalni fudbal. Ovaj poraz sam doživeo profesionalno. Nismo ništa dobili u ovom meču, izgubili smo kao mala deca, kao na nivou omladinskog fudbala smo se ponašali. Imali smo dobru evropsku kampanju, ali se sada okrećemo domaćem šampionatu", zaključio je Nikolić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar