Цеца и Карлеуша поново заратиле

Цеца Ражнатовић и Јелена Карлеуша не престају да контрирају једна другој. Само неколико дана након што је ЈК изјавила да родитељи имају право да не вакцинишу своју дјецу, фолкерка је ударила контру и поручила да је такав став неодговоран.

Забава 25.08.2017 | 09:17
Цеца и Карлеуша поново заратиле
Популарне српске певачице, али и љуте супарнице очигледно ни око чега не могу да се сложе. Цеца и Јеца су и тренутно најактуелнију тему која мучи родитеље - да ли вакцинисати дјецу - ријешиле да искористе и изразе мишљења. Наравно супротна.

Након што је прије двије недјеље ЈК изразила свој став, јуче је своје мишљење изнијела и Цеца.

Право на избор

''Не примати вакцине је друштвена катастрофа и незнање. Не смијемо дозволити да нам се деца због тога разбољевају и умиру'', изјавила је фолкерка и додала:

''Моја дјеца су вакцинисана. И Вељко и Анастасија. Све шесторо деце у нашој породици, моје двоје и четворо моје сестре Лидије, вакцинисано је'', рекла је Цеца.

За разлику од ње, Карлеуша је поручила фановима да имају право на избор.

Стављена тачка

''Позивам милионе људи који ме прате на друштвеним мрежама да се побуне против обавезне вакцинације деце! У свету није обавезно! Тачка'', написала је Јелена, која је годинама противник ове вакцине.



Након што је Цеца проговорила о свом ставу, Јелена Карлеуша је поручила:

''Мени је Цеце искрено жао. Она сигурно нема свој лични став јер је глупа ко ку*ац! Нека се бави својом децом, а друге родитеље нека пусти да одлучују о својој деци. Тачка на даљу полемику на ову тему'', поручила је ЈК.

Свађа траје 20 година

Свађа између ЈК и Цеце траје дуже од 20 година. Након што је Карлеуша изјавила: „Све смо ми ку*ве!“, огласио се Аркан, који је рекао да је ЈК приликом те изјаве била пијана или дрогирана.

У једној од емисија Минимакса Јелена је коментарисала његове ријечи: „Ко о чему, курва о поштењу“.

Рат између ЈК и Цеце букнуо је и више га нико није могао зауставити, а „мала од скандала“ га често додатно потпаљује прозивајући Цецу на друштвеним мрежама.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сладјан

25.08.2017 23:27

ЈК има право кад казе да цеца друге треба да остави на миру и апсолутно сам заједно са јк при том да деца не требају да се вакцинису ТО НИЈЕ ОБАВЕЗНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

26.08.2017 21:38

Па зар се.тако дају званицне изјаве?! И медији их као такве преносе. Јк као са стајге да је.досла па говори таквим језиком, а не као мајка две предивне девојцице. Јадна она.

ОДГОВОРИТЕ