Ceca i Karleuša ponovo zaratile

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša ne prestaju da kontriraju jedna drugoj. Samo nekoliko dana nakon što je JK izjavila da roditelji imaju pravo da ne vakcinišu svoju djecu, folkerka je udarila kontru i poručila da je takav stav neodgovoran.

Zabava 25.08.2017 | 09:17
Ceca i Karleuša ponovo zaratile
Popularne srpske pevačice, ali i ljute suparnice očigledno ni oko čega ne mogu da se slože. Ceca i Jeca su i trenutno najaktuelniju temu koja muči roditelje - da li vakcinisati djecu - riješile da iskoriste i izraze mišljenja. Naravno suprotna.

Nakon što je prije dvije nedjelje JK izrazila svoj stav, juče je svoje mišljenje iznijela i Ceca.

Pravo na izbor

''Ne primati vakcine je društvena katastrofa i neznanje. Ne smijemo dozvoliti da nam se deca zbog toga razboljevaju i umiru'', izjavila je folkerka i dodala:

''Moja djeca su vakcinisana. I Veljko i Anastasija. Sve šestoro dece u našoj porodici, moje dvoje i četvoro moje sestre Lidije, vakcinisano je'', rekla je Ceca.

Za razliku od nje, Karleuša je poručila fanovima da imaju pravo na izbor.

Stavljena tačka

''Pozivam milione ljudi koji me prate na društvenim mrežama da se pobune protiv obavezne vakcinacije dece! U svetu nije obavezno! Tačka'', napisala je Jelena, koja je godinama protivnik ove vakcine.



Nakon što je Ceca progovorila o svom stavu, Jelena Karleuša je poručila:

''Meni je Cece iskreno žao. Ona sigurno nema svoj lični stav jer je glupa ko ku*ac! Neka se bavi svojom decom, a druge roditelje neka pusti da odlučuju o svojoj deci. Tačka na dalju polemiku na ovu temu'', poručila je JK.

Svađa traje 20 godina

Svađa između JK i Cece traje duže od 20 godina. Nakon što je Karleuša izjavila: „Sve smo mi ku*ve!“, oglasio se Arkan, koji je rekao da je JK prilikom te izjave bila pijana ili drogirana.

U jednoj od emisija Minimaksa Jelena je komentarisala njegove riječi: „Ko o čemu, kurva o poštenju“.

Rat između JK i Cece buknuo je i više ga niko nije mogao zaustaviti, a „mala od skandala“ ga često dodatno potpaljuje prozivajući Cecu na društvenim mrežama.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sladjan

25.08.2017 23:27

JK ima pravo kad kaze da ceca druge treba da ostavi na miru i apsolutno sam zajedno sa jk pri tom da deca ne trebaju da se vakcinisu TO NIJE OBAVEZNO.

ODGOVORITE
Name

Ana

26.08.2017 21:38

Pa zar se.tako daju zvanicne izjave?! I mediji ih kao takve prenose. Jk kao sa stajge da je.dosla pa govori takvim jezikom, a ne kao majka dve predivne devojcice. Jadna ona.

ODGOVORITE