Мушкарац силовао пса

У Зеници је данас, у насељу Бабина Ријека, забележен несвакидашњи инцидент монструозног силовања пса. Бројни грађани, који су сведочили и открили овај гнусан чин, остали су шокирани када су уочили да још увек непознати мушкарац блудничи над псом.

Босна и Херцеговина 24.08.2017 | 18:26
Мушкарац силовао пса
Шокирана призором

Како сазнаје Аваз, мештанка зграде испред које је дошло до силовања пса уочила је мушкарца како већ другог пса односи у кућицу, што јој је одмах било сумњиво. У први мах је помислила да их односи у кућицу да их туче или веже. Међутим, када је дошла до кућице, остала је шокирана призором. Непознати мушкарац силовао је пса. Видно узнемирана, почела је викати на мушкарца, међутим, ни он није шутио. Претио је старијој жени. Када је казала да ће га избости маказама, мушкарац се дао у бег.

Одмах је о целокупном случају обавестила полицију, а вест се брзо проширила по овом зеничком насељу. Нико није остао равнодушан, посебно јер, како кажу мештани, могу склонити псе с улице али шта учинити ако се нешто слично деси са њиховом децом.

Оштра реакција „Шапе“

Због овог случаја, огласили су се и из Удружења "Шапа" Зеница, који од Министарства унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона (ЗДК) захтевају хитно провођење истраге, идентификовање и санкционисање починиоца.

- Очекујемо од надлежних да одмах проведу хитну истрагу и идентификују починиоца овог монструозног чина. Злостављања, мучења, силовања и убијања напуштених животиња су кривично дело. Сексуално злостављање животиња спадају у форму девијантног патолошког понашања и као такво мора бити окарактерисано опасним по друштво, средину, људе и животиње али и санкционисано - оштро су поручили из "Шапе".

Апел грађанима

Из „Шапе“ су апеловали на грађане да, уколико примете, сумњива понашања појединаца те злостављање животиња било којег облика одмах пријаве МУП ЗДК.

- Данас је у Зеници силован пас, сутра можда нечије дете, нечија кћи, сестра, супруга - закључили су у реакцији из "Шапе".

Јавност згрожена

Да су Зеничани такође огорчени најбоље показују коментари и објаве на друштвеним мрежама, где бројни грађани осуђују силовање недужног пса.

- Ја се надам да ће га оптужити онако како треба и да ће кривични процес бити брз и учинковит. У шоку сам, и не верујем!!! Колико човек мора бити болестан да учини овако нешто - један је од бројних коментара на друштвеним мрежама.

(Блиц)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Господе

24.08.2017 16:35

Помози

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

24.08.2017 18:52

Страсно , Али све је то сумљиво и немогуце извести .Мозда је та зена болесна па је све изценирала. Треба прво све провјерити па онда осудјивати.

Name

Суљо

24.08.2017 18:30

Каква ли це нам доци Бозија казна у каквом друству зивимо . Боље да је словао раднике тузиластва и судова када овакве сподобе наказан свијет толерису Серијат је строг казнени систем,али зар овај цовјек заслузује несто боље. Невидјена брука. ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

24.08.2017 19:09

Ово је дно дна. Тако је то у дрзави корида..

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

25.08.2017 08:12

И НАС ГРАДЈАНЕ ОВЕ ЗЕМЉЕ ПОЛИТИЦАРИ СИЛУЈУ СВАКОДНЕВНО ПА НИКОМ НИСТА..И ТО ВЕЦ ГОДИНАМА.

Name

Роки

25.08.2017 05:37

Све је могуће у тој федерацији,ово им није ни први ни последњи пут

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

25.08.2017 06:51

Коментар ти уопште нема смисла,као да је код нас боља ситуација? То уопште нема везе са Федерацијом него са поремећеним умом. Наравно , ако је уопште и истина.

Name

Ре.кинез

25.08.2017 08:28

Ипак ћу ја кера ноћу у подрум под кључ,комшо Суљо дошао кући

Name

сто није

25.08.2017 11:54

Ако му је пас био нешто крив што га није убио из пушке. Гдје ће се човјек парити са псом?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

26.08.2017 14:14

Ја сам цуо да није вијест када пас уједе цовјека,вец обратно,када цовјек уједе пса.А ста је сада ово?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

27.08.2017 07:36

А нема ни мјесец дана била новост бас на БН како цовјек силово краву.Ста се десава са свјетом све настрано

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

28.08.2017 07:46

Да није онај хоџа из Буковице. Он је склон описаним радњама.

ОДГОВОРИТЕ