Muškarac silovao psa

U Zenici je danas, u naselju Babina Rijeka, zabeležen nesvakidašnji incident monstruoznog silovanja psa. Brojni građani, koji su svedočili i otkrili ovaj gnusan čin, ostali su šokirani kada su uočili da još uvek nepoznati muškarac bludniči nad psom.

Bosna i Hercegovina 24.08.2017 | 18:26
Muškarac silovao psa
Šokirana prizorom

Kako saznaje Avaz, meštanka zgrade ispred koje je došlo do silovanja psa uočila je muškarca kako već drugog psa odnosi u kućicu, što joj je odmah bilo sumnjivo. U prvi mah je pomislila da ih odnosi u kućicu da ih tuče ili veže. Međutim, kada je došla do kućice, ostala je šokirana prizorom. Nepoznati muškarac silovao je psa. Vidno uznemirana, počela je vikati na muškarca, međutim, ni on nije šutio. Pretio je starijoj ženi. Kada je kazala da će ga izbosti makazama, muškarac se dao u beg.

Odmah je o celokupnom slučaju obavestila policiju, a vest se brzo proširila po ovom zeničkom naselju. Niko nije ostao ravnodušan, posebno jer, kako kažu meštani, mogu skloniti pse s ulice ali šta učiniti ako se nešto slično desi sa njihovom decom.

Oštra reakcija „Šape“

Zbog ovog slučaja, oglasili su se i iz Udruženja "Šapa" Zenica, koji od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) zahtevaju hitno provođenje istrage, identifikovanje i sankcionisanje počinioca.

- Očekujemo od nadležnih da odmah provedu hitnu istragu i identifikuju počinioca ovog monstruoznog čina. Zlostavljanja, mučenja, silovanja i ubijanja napuštenih životinja su krivično delo. Seksualno zlostavljanje životinja spadaju u formu devijantnog patološkog ponašanja i kao takvo mora biti okarakterisano opasnim po društvo, sredinu, ljude i životinje ali i sankcionisano - oštro su poručili iz "Šape".

Apel građanima

Iz „Šape“ su apelovali na građane da, ukoliko primete, sumnjiva ponašanja pojedinaca te zlostavljanje životinja bilo kojeg oblika odmah prijave MUP ZDK.

- Danas je u Zenici silovan pas, sutra možda nečije dete, nečija kći, sestra, supruga - zaključili su u reakciji iz "Šape".

Javnost zgrožena

Da su Zeničani takođe ogorčeni najbolje pokazuju komentari i objave na društvenim mrežama, gde brojni građani osuđuju silovanje nedužnog psa.

- Ja se nadam da će ga optužiti onako kako treba i da će krivični proces biti brz i učinkovit. U šoku sam, i ne verujem!!! Koliko čovek mora biti bolestan da učini ovako nešto - jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama.

(Blic)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Gospode

24.08.2017 16:35

Pomozi

ODGOVORITE
Name

xxx

24.08.2017 18:52

Strasno , Ali sve je to sumljivo i nemoguce izvesti .Mozda je ta zena bolesna pa je sve izcenirala. Treba prvo sve provjeriti pa onda osudjivati.

Name

Suljo

24.08.2017 18:30

Kakva li ce nam doci Bozija kazna u kakvom drustvu zivimo . Bolje da je slovao radnike tuzilastva i sudova kada ovakve spodobe nakazan svijet tolerisu Serijat je strog kazneni sistem,ali zar ovaj covjek zasluzuje nesto bolje. Nevidjena bruka. ..

ODGOVORITE
Name

Mir

24.08.2017 19:09

Ovo je dno dna. Tako je to u drzavi korida..

ODGOVORITE
Name

XXL

25.08.2017 08:12

I NAS GRADJANE OVE ZEMLJE POLITICARI SILUJU SVAKODNEVNO PA NIKOM NISTA..I TO VEC GODINAMA.

Name

Роки

25.08.2017 05:37

Све је могуће у тој федерацији,ово им није ни први ни последњи пут

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

25.08.2017 06:51

Komentar ti uopšte nema smisla,kao da je kod nas bolja situacija? To uopšte nema veze sa Federacijom nego sa poremećenim umom. Naravno , ako je uopšte i istina.

Name

Ре.кинез

25.08.2017 08:28

Ипак ћу ја кера ноћу у подрум под кључ,комшо Суљо дошао кући

Name

sto nije

25.08.2017 11:54

Ako mu je pas bio nešto kriv što ga nije ubio iz puške. Gdje će se čovjek pariti sa psom?

ODGOVORITE
Name

Mili

26.08.2017 14:14

Ja sam cuo da nije vijest kada pas ujede covjeka,vec obratno,kada covjek ujede psa.A sta je sada ovo?

ODGOVORITE
Name

Turboskara

27.08.2017 07:36

A nema ni mjesec dana bila novost bas na BN kako covjek silovo kravu.Sta se desava sa svjetom sve nastrano

ODGOVORITE
Name

kameleon

28.08.2017 07:46

Da nije onaj hodža iz Bukovice. On je sklon opisanim radnjama.

ODGOVORITE