УКЦ: Преминуло лице из Приједора

Пацијент чији су иницијали И. Б. /36/ преминуо је данас у Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске у Бањалуци усљед тешких повреда, које му је у Приједору, према сумњи приједорске полиције, нанио двадесетдвогодишњи младић чији су иницијали Н. К.

Република Српска 24.08.2017 | 17:32
УКЦ: Преминуло лице из Приједора
Према ријечима дежурног љекара у Клиници за анестезију и интензивно лијечење Вере Газдић и главног дежурног љекара на Хирургији Зорана Алексића, пацијент И.Б, који је у УКЦ довезен у 4.45 часова санитетским возилом Опште болнице Приједор, преминуо је у 14.25 часова, саопштено је из УКЦ-а.

Приједорска полиција је раније саопштила да је ухапсила двадесетдвогодишњег младића чији су иницијали Н.К. из Приједора због сумње да је у Улици Ахмета Бабића у овом граду нанио тешке тјелесне повреде тридесетшестогодишњем И.Б. из Козарца.

Због задобијених повреда И.Б. је превезен и смјештен у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци, саопштено је из Полицијске управе Приједор.

У току је криминалистичка обрада над Н.К, а полицијски службеници предузимају све мјере и радње на утврђивању околности наношења повреда.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ј.С.М.

25.08.2017 07:03

Гдјесу коментари на ово?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

25.08.2017 14:18

Како друштво иде у пропаст, тог ће све више и више бити. У скорој будућности највећи проблем ће бити криминал и насиље, неће се бити нигдје сигуран. То ће бити чак и већи проблем и од тоталног сиромаштва које нас убрзо чека. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ