UKC: Preminulo lice iz Prijedora

Pacijent čiji su inicijali I. B. /36/ preminuo je danas u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci usljed teških povreda, koje mu je u Prijedoru, prema sumnji prijedorske policije, nanio dvadesetdvogodišnji mladić čiji su inicijali N. K.

Republika Srpska 24.08.2017 | 17:32
UKC: Preminulo lice iz Prijedora
Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Vere Gazdić i glavnog dežurnog ljekara na Hirurgiji Zorana Aleksića, pacijent I.B, koji je u UKC dovezen u 4.45 časova sanitetskim vozilom Opšte bolnice Prijedor, preminuo je u 14.25 časova, saopšteno je iz UKC-a.

Prijedorska policija je ranije saopštila da je uhapsila dvadesetdvogodišnjeg mladića čiji su inicijali N.K. iz Prijedora zbog sumnje da je u Ulici Ahmeta Babića u ovom gradu nanio teške tjelesne povrede tridesetšestogodišnjem I.B. iz Kozarca.

Zbog zadobijenih povreda I.B. je prevezen i smješten u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U toku je kriminalistička obrada nad N.K, a policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti nanošenja povreda.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

J.S.M.

25.08.2017 07:03

Gdjesu komentari na ovo?

ODGOVORITE
Name

Nije nego

25.08.2017 14:18

Kako društvo ide u propast, tog će sve više i više biti. U skoroj budućnosti najveći problem će biti kriminal i nasilje, neće se biti nigdje siguran. To će biti čak i veći problem i od totalnog siromaštva koje nas ubrzo čeka. Srećno narode!

ODGOVORITE