ЛЕ, Фенер - Вардар: Шта год да се деси биће подвиг!

Македонце напада и Робин ван Перси!

Фудбал 24.08.2017 | 16:00
ЛЕ, Фенер - Вардар: Шта год да се деси биће подвиг!
Вардар је већ остварио сјајан резултат у Европи, па остаје да се види да ли ће успети да приреди и право чудо уласком у групну фазу Лиге Европе. Шампион Македоније се налази на пола пута од сензације, носи два гола предности из Скопља (2:0), али сада стиже у паклену атмосферу стадиона Шукру Сарачоглу (четвртак, 19.30).

Навијачи Фенербахчеа су прилично нервозни због серије лоших резултата свог тима, па саставу Ајкута Кочамана не би опростили још један, који би значио и опроштај од наступа у Европи ове сезоне.

Вардар Чедомира Јаневског није толико добар на страни као на свом терену, о чему говори и чињеница да још није остварио ниједно славље у гостима, а поражен је и од Шкендије на старту првенствене трке. Ипак, исход из првог меча је толико повољан да би чак и пораз, уз одговарајући резултат, могао да буде више него прихватљив за госте.

У сваком случају, све ће у овој утакмици махом зависити од домаћина. Уколико Фенербахче дође до жељене игре и раног поготка Вардар ће бити на великим мукама и тешко ће успети да одбрани стечену залиху из прве утакмице.

Противник је паклен. Пројектовани састав све говори: на голу Идрис Камени, испред Озбајаркли, Нојштатер, Шкртел и Али Калдирим, па у вези Маурицио Исла, Мехмет Топал, још испред Набил Дирар, Матје Валбуена и Алпер Потук, а у нападу и Робин Ван Перси. Јер и Фенеру гори под ногама, па ће и један Роберто Солдадо меч вероватно почети са клупе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар