LE, Fener - Vardar: Šta god da se desi biće podvig!

Makedonce napada i Robin van Persi!

Fudbal 24.08.2017 | 16:00
LE, Fener - Vardar: Šta god da se desi biće podvig!
Vardar je već ostvario sjajan rezultat u Evropi, pa ostaje da se vidi da li će uspeti da priredi i pravo čudo ulaskom u grupnu fazu Lige Evrope. Šampion Makedonije se nalazi na pola puta od senzacije, nosi dva gola prednosti iz Skoplja (2:0), ali sada stiže u paklenu atmosferu stadiona Šukru Saračoglu (četvrtak, 19.30).

Navijači Fenerbahčea su prilično nervozni zbog serije loših rezultata svog tima, pa sastavu Ajkuta Kočamana ne bi oprostili još jedan, koji bi značio i oproštaj od nastupa u Evropi ove sezone.

Vardar Čedomira Janevskog nije toliko dobar na strani kao na svom terenu, o čemu govori i činjenica da još nije ostvario nijedno slavlje u gostima, a poražen je i od Škendije na startu prvenstvene trke. Ipak, ishod iz prvog meča je toliko povoljan da bi čak i poraz, uz odgovarajući rezultat, mogao da bude više nego prihvatljiv za goste.

U svakom slučaju, sve će u ovoj utakmici mahom zavisiti od domaćina. Ukoliko Fenerbahče dođe do željene igre i ranog pogotka Vardar će biti na velikim mukama i teško će uspeti da odbrani stečenu zalihu iz prve utakmice.

Protivnik je paklen. Projektovani sastav sve govori: na golu Idris Kameni, ispred Ozbajarkli, Nojštater, Škrtel i Ali Kaldirim, pa u vezi Mauricio Isla, Mehmet Topal, još ispred Nabil Dirar, Matje Valbuena i Alper Potuk, a u napadu i Robin Van Persi. Jer i Feneru gori pod nogama, pa će i jedan Roberto Soldado meč verovatno početi sa klupe.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar