Монако пристао на 150.000.000 евра за Мбапеа!

ТО ЈЕ ТО! Чека се само „да“ једног од тројице Светаца! Само још један детаљ нас дели од другог највећег трансфера у историји фудбала.

Фудбал 24.08.2017 | 23:24
Монако пристао на 150.000.000 евра за Мбапеа!
Недељу дана пре краја прелазног рока, ПСЖ је кренуо у завршну операцију и другог највећег трансфера овог лета, али и у историји фудбалу. Нејмару, Каванију и дружини ће се већ почетком следеће недеље придружити и Килијан Мбапе.

Основни детаљи трансфера су дговорени, Монако је дао зелено светло, играч је одавно пристао. ПСЖ је спремио новац и само се чека да један од тројице фудбалера крене у супротном смеру.

ПСЖ је спремио 150.000.000 евра за трансфера Мбапеа, а Монако је пристао на ту понуду уз опцију да добије једног од играча Светаца као кусур. ПСЖ је пристао и на то, а Монаков избор су Јулијан Дракслер, Хавијер Пасторе и Лукас Моура. Неко од њих тројице мора да пристане на селидбу у Кнежевину и трансфер Мбапеа ће бити реализован.

Клубу из Париза би највише одговарало да то буде најскупљи од поменуте тројице - ЈулијанДракслер. Због финансијског фер-плеја како би трансфер Мбапеа лакше био проведен кроз клупске књиге и мониторинг УЕФА. Наравно, и Монако би најрадије Дракслера који је ту најквалитетнији играч од поемнуте тројице и представљао би велико појачање. Сада је све на Немцу. Ако он не пристане, онда се чекају Моура или Пасторе.

Мбапе је ван Монаковог тима и чека да се цела прича заврши. Он је одавно договорио услове са Свецима. Зарађиваће близу 20.000.000 евра по сезони у родном граду што је плата коју нико други није био спреман да му понуди. Нова трансфер бомба откуцава...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар